Parc Samà llança el concurs de música en línia Joves Talents amb motiu Any Albéniz

El concurs està dirigit a joves fins als 16 anys i ofereix fins a 10 premis per a les millors interpretacions de l’obra d’Albéniz
Amb motiu de l’160 aniversari del naixement d’Isaac Albéniz, el parc li ret homenatge amb diferents actes vinculats a l’romanticisme

Concurs en línia per a joves músics Any Albéniz

Parc Samà posa en marxa el concurs de música en línia Joves Talents per celebrar l’Any Albéniz. Aquesta iniciativa s’ha adaptat a la circumstància actual i per combatre el confinament, ha variat la previsió i bases de el concurs per poder participar de forma online.

L’objectiu és la participació de joves músics, fins als 16 anys, per interpretar una obra d’Isaac Albéniz. La participació és a través de les xarxes socials mitjançant un vídeo gravat a les cases dels participants.

Els participants s’ hauran d’inscriure mitjançant email a participa@parcsama.es i podran enviar les seves interpretacions fins al 15 d’abril. S’ofereixen fins a 10 premis, que inclouen la participació en un esdeveniment especial al parc i la passada anual Samalina, entre d’altres. El concursant que aconsegueixi la primera possició obtindrà 300 € en metàl·lic.

Any Albéniz a Parc Samà

Coincidint amb el 160 aniversari del naixement d’Isaac Albéniz el 29 de maig de 1860 a Camprodon (Girona), el parc el rendeix homenatge amb diferents actes vinculats amb el romanticisme en tots els àmbits especialment en jardineria i música.

El Romanticisme és un moviment cultural que dóna prioritat als sentiments enfront de la raó, una manera de sentir i concebre la naturalesa, la vida i l’ésser humà. A Espanya es va desenvolupar a finals del segle XIX i primers de l’XX, i va deixar la seva empremta en literatura, la pintura i la música, també en jardineria: Parc Samà és un clar exemple de jardí romàntic.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.