Per Sant Jordi, rosa solidària

Santi Pàmies Joiers, emblemàtica joieria de Reus amb més de 70 anys d’història, destinarà enguany la venda de la seva rosa solidària a la Fundació Rosa Maria Vivar que treballa per a la prevenció de l’Alzheimer. En aquesta edició 2024, la rosa tindrà forma de polsera: un disseny original amb pedres naturals de quars i amb la figura de dues delicades roses de nacre. Aquest es un regal alternatiu per aquest Sant Jordi per qui vulgui celebrar la Diada donant suport a una bona causa.

La polsera es vendrà a 27€ i es podrà adquirir a la joieria (al carrer Raval de Jesús 50, de la ciutat de Reus) o demanar-la per Instagram @santipamies oficial, correu electrònic jgirona@santipamies.com o whatsapp +34680759713.

Per Laia Pàmies, gerent de Santi Pàmies Joiers, “és el regal ideal, una rosa que perdura en el temps i que te un significat solidari”.

Per Félix Oliva, vicepresident de la Fundació Rosa Maria Vivar “Aquest gest demostra la qualitat humana de la família Pàmies i és per a nosaltres un honor que ens hagin escollit per destinar la recaptació de la venda de la polsera a projectes per prevenir l´Azheimer”. Per Oliva és “un regal perfecte per qualsevol moment de l´any, però especialment ara per Sant Jordi”.

La fundació Rosa Maria Vivar es una entitat que va néixer fa 6 anys amb l’objectiu de promoure projectes per a l’Alzheimer, la seva sensibilització i prevenció, així com divulgar la necessitat de tenir cura de la nostra salut cognitiva des de la infantesa i al llarg de tota la vida. Amb una voluntat transformadora i de servei a la comunitat, el primer gran projecte va ser la construcció d´un centre de dia especialitzat per a persones afectades per la malaltia.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.