Les Piscines Municipals de Reus obren la temporada de bany dilluns dia 26 de juny

piscines_municipals_reus_2017

Les Piscines Municipals de Reus, situades al Parc dels Capellans, inicien la temporada de bany a partir de dilluns 26 de juny a les 11:00 h. Aquesta temporada s’allargarà fins diumenge 3 de setembre.

Tal i com ha recordat el regidor d’Esports, Jordi Cervera, les Piscines Municipals, gestionades per Reus Esport i Lleure, mantenen aquest any els mateixos preus de la temporada anterior, inclosos els descomptes de tipus social que oscil·len entre el 10 i el 50% i que s’apliquen a descomptes per Targeta Jove, Targeta Daurada, famílies monoparentals, nombroses, discapacitats o aturats de llarga durada.

Les piscines mantenen les diverses modalitats d’entrades de matí o tarda, diàries, passi mensual, passi de temporada i el Bonus 10, a més dels preus especials per a grups.

Les Piscines Municipals tenen una clara vocació de servei públic i ofereixen un entorn molt cuidat perquè les famílies puguin gaudir amb seguretat del bany durant els dies d’estiu.

Activitats extraordinàries
Les instal·lacions obriran de manera regular de dilluns a diumenge d’11:00 a 20:00 h i tenen programades per aquest any dues activitats extraordinàries: les “remullades de nit” dins del programa Altersuer els dies 7 i 14 de juliol de 21 a 23 h amb entrada lliure i aformenr limitat, i la cursa seminocturna de Sant Jaume el divendres 22 de juliol. A més, el dia 9 de juliol es podrà col·laborar amb la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”.

Durant tot el període d’obertura els dimarts i dijous de 10:30 a 11:15 h es desenvoluparà una activitat d’«Aquagim» (cal inscripció prèvia). Per accedir a les Piscines Municipals amb transport públic es pot fer mitjançant la Línia 20 de bus urbà de Reus Transport, amb una freqüència de 20 minuts.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.