Pla de xoc de neteja als barris

La regidoria de Via Pública i l’empresa concessionària del servei de neteja viària han posat en marxa aquesta setmana un pla de xoc de neteja intensiva dels barris de la ciutat. Es tracta d’un servei extraordinari que s’allargarà fins a finals d’agost, amb l’objectiu de posar al dia la neteja de la ciutat; i es porta a terme ara a l’estiu, quan les necessitats de neteja es veuen especialment increm entades com a conseqüència d’un ús més intensiu de la via pública.

Paral·lelament, el servei de neteja es coordinarà amb els equips de manteniment de parcs i jardins per tal de reforçar la neteja a les zones verdes dels barris on es realitzi l’actuació.

El servei consta d’un equip humà de 10 persones, de les quals 8 són de nova contractació, i dels equipaments següents:

  • 1 equip de neteja dual, format per dos operaris i un maquinista amb una escombradora dual.
  • 2 equips d’escombrada mecànica de voreres.
  • 2 equips hidronetejador per a taques i pintades.
  • 1 equip d’escombrada manual amb vehicle auxiliar.

La programació del pla s’ha realitzat tenint en compte el calendari habitual del servei de neteja de la via pública de la ciutat, de manera que les dues programacions són complementàries, i amb l’objectiu que es millorin de manera notable els nivells d’eficàcia en la neteja.

El pla de xoc es portarà a terme als barris de més alta densitat de població i amb un ús més intensiu de la via pública. El pla es va iniciar el 17 de juliol i s’allargarà fins al 31 d’agost, i es porta a terme en horari de tarda.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.