Plantada col·lectiva d’avets de Nadal

Des d’El Tomb de Reus s’està organitzant una activitat bonica i alhora també significativa. Es tracta d’una proposta per promoure la replantació dels avets de Nadal que hi ha en aquest moment a les cases i botigues de la nostra ciutat.

L’activitat consisteix en l’organització d’una plantada col·lectiva d’avets de Nadal a la  bonica zona dels Masos d’En Galzeran (entre Prades i la Febró). Aquest projecte té per objectiu donar una nova vida a aquests avets, revitalitzar el nostre entorn, fomentar la participació comunitària i promoure pràctiques de conscienciació amb el medi ambient.

Aquest esdeveniment serà una excel·lent oportunitat de trobada per treballar plegats pel benestar del nostre entorn i contribuir a la preservació de la bellesa natural que ens envolta. A més, promet ser una experiència divertida i enriquidora per a totes les edats.

Es proporcionaran als inscrits totes les indicacions logístiques i de transport i un cop allí també les eines necessàries.

L’activitat se celebrarà el diumenge 14 de gener de 2024, i per una bona  organització les persones que vulguin participar-hi i anar a plantar el seu avet s’han d’inscriure enviant un mail a gestio@eltombdereus.com  o trucant al T. 656 33 14 10.  

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.