Preinscripció escolar curs 2024-2025

El dimecres 6 de març comença el període per presentar les sol·licituds de preinscripció escolar d’I3 a 6è de primària, i el divendres 8 de març, el d’educació secundària obligatòria. El termini per fer-ho finalitzarà en ambdós casos el dimecres dia 20 de març.

Per conèixer com funciona el procés, el calendari de les diferents fases del procés, la documentació necessària, els criteris de prioritat l’ordenació de les sol·licituds i el procés d’assignació de places, la transparència i informació a les famílies o l’escolarització d’alumnat amb necessitats educatives específiques es pot consultar la Resolució EDU/465/2024, de 22 de febrer, per la qual s’aproven les normes de preinscripció i matrícula d’alumnes als centres del Servei d’Educació de Catalunya i altres centres educatius, en els diversos ensenyaments sostinguts amb fons públics, per al curs 2024-2025.

La sol·licitud es continua presentant directament en línia i, per tant,es pot fer des del mateix domicili.  El sistema de preinscripció en línia comporta també que les famílies ja no hagin de portar fotocòpies o altres documents que l’administració ja pot consultar interadministrativament  per poder acreditar els punts per zona de proximitat, o els criteris de família  nombrosa, monoparental o discapacitat, entre d’altres.

Si una família necessita acompanyament per fer el tràmit en línia pot demanar cita al centre educatiu que demani en primera opció o bé a l’oficina municipal d’escolarització des d’on se l’ajudarà i orientarà en el procés de preinscripció. A la pàgina web del Departament d’educació també hi ha un videotutorial i un apartat de preguntes freqüents per poder resoldre dubtes a l’hora de presentar la sol.licitud de preinscripció.

Per poder demanar cita prèvia a l’Oficina municipal d’escolarització (OME) es pot  trucant al telèfon 977010046 o al 977010010. També es pot demanar cita prèvia al correu de l’OME ome.educacio@reus.cat  i a través del següent enllaç:https://citaprevia.ubintia.com/reus/#nbb

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.