Preinscripció per a l’oferta formativa de l’escola de persones adultes Marta Mata a partir del 19 de juny

El Centre de Formació de Persones Adultes Marta Mata, depenent de la Regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus, obre el 19 de juny el període de preinscripció per al curs 2017-2018. Les persones interessades a preinscriure’s podran fer-ho fins al 27 de juny. L’oferta formativa d’aquest centre municipal que enguany celebra 20 anys en servei continua tenint com a eixos principals la Informàtica, la formació bàsica i la preparació p er a les proves d’accés a ensenyaments reglats.

Després de l’èxit en els resultats obtinguts a les proves d’accés a cicles formatius (un 90% d’aprovats en les Proves d’Accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i un 81 % en les d’Accés a Cicles Formatius de Grau Superior), l’Escola Marta Mata consolida l’oferta formativa proposada en cursos anteriors i l’amplia amb dos nous cursos d’informàtica. Així doncs per al curs 2017-2018 s’oferiran els següents ensenyaments:

INFORMÀTICA:

   • COMPETIC inicial.
   • COMPETIC 1.

FORMACIÓ BÀSICA:

   • Cicle de formació instrumental I, II i III.
   • Graduat en Educació Secundària. Nivells I i II.

PREPARACIÓ PER A LES PROVES D’ACCÉS A ENSENYAMENTS REGLATS:

   • Accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà.
   • Accés a Cicles Formatius de Grau Superior.
   • Accés a la Universitat per a persones majors de 25 i 45 anys.

El període de preinscripció per aquests cursos serà dels dies 19 al 27 de juny amb el següent horari:

   • MATÍ de 9:30 a 13:30 h (del 19 al 27 de juny)
   • TARDA de 17:00 a 20:00 h (del 19 al 22 i els dies 26 i 27 de juny)

20 anys com a referent en la formació de persones adultes
Després de 20 anys en funcionament el Centre de Formació de Persones Adultes Escola Marta Mata continua donant servei als ciutadans i ciutadanes de la ciutat. Tal i com recorda la regidora d’Ensenyament i Política Lingüística M. Dolors Sardà “han estat molts anys de treball en els que s’ha aconseguit que aquest sigui un centre imprescindible per una ciutat com Reus, garantint que tota persona adulta que vulgui progressar en el sistema educatiu pugui fer-ho amb garanties de rebre una formació de qualitat i d’acord amb les demandes formatives del món laboral, els c anvis socials i les necessitats personals”

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.