Premis Vila de Cambrils 2021

Els jurats dels Premis Vila de Cambrils hauran de valorar i decidir quines són les millors obres d’entre les 7 candidatures presentades a l’11è Premi de Narrativa Marítima Josep Lluís Savall i les 55 rebudes en la 9a convocatòria del Premi de Poesia. Una vegada finalitzat el termini, el passat 3 d’octubre, s’inicien les trobades per començar a deliberar i atorgar els premis convocats pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils.  

El jurat del Premi de Narrativa està format per les escriptores Marta Magrinyà Masdeu i Coia Valls; la directora d’Angle Editorial, Rosa Rey Rodriguez; l’escriptor Pau Vidal Gavilán; l’escriptor i editor Jordi Folch Gil, i la representant de l’editorial Cossetània, Raquel Estrada.  

El certamen és per a obres escrites en català en qualsevol modalitat de gènere narratiu (novel·la, recull de contes, dietari, relat de viatges, etc) que tinguin com a protagonista la mar, referent ineludible en l’evolució històrica de Cambrils. L’autor o autora que resulti guanyadora rebrà un premi de 3.000 euros i l’obra serà publicada per l’Editorial Cossetània. 

Per altra banda, els membres del jurat del Premi de Poesia són el poeta Adrià Targa Ramos; la poetessa i guanyadora del 2n premi del 9è Premi de Poesia Vila de Cambrils, Raquel Díaz González; el filòleg i escriptor Adam Manyé Sardà; la poetessa Rosa Comes Casas, i la directora del Servei Local de Català, Helena Martínez Ferreruela. El certamen està dotat amb un primer premi de 500 euros i un segon premi de 200 euros. 

Mentre els jurats deliberen, segueix obert el termini per presentar obres al 30è Premi Internacional de Fotografia Vila de Cambrils, organitzat per l’Agrupació Fotogràfica de Cambrils amb el suport de l’Ajuntament. Les persones interessades tenen fins el 23 d’octubre per presentar les seves obres d’acord amb les bases: https://www.cambrils.cat/cultura/programaciocultural/premis-i-beca/premi-de-fotografia

Els guanyadors dels tres premis es donaran a conèixer en l’acte de lliurament que tindrà lloc el dia 28 de novembre a les 12 hores a la Sala de Plens de l’Ajuntament, sempre que la normativa sanitària ho permeti.  

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.