Presentació de RPL-Invest

RPL-Invest ha presentat la seva activitat empresarial davant dels mitjans de comunicació, en un acte celebrat al Círcol de Reus. RPL-Invest és una empresa local dedicada a oferir serveis d’assessorament i gestió patrimonial en l’àmbit del Camp de Tarragona.

Amb un tracte transparent i personalitzat, el CEO d’RPL-Invest, Gerard Domínguez, explica que “el nostre objectiu és que els clients assoleixin els seus objectius financers amb el grau més alt de rigor i professionalitat, sent una alternativa real a la banca tradicional”. Amb més de trenta anys en els mercats financers l’objectiu de l’empresa és ser un punt de referència en la planificació financera.

Junt amb Gerard Domínguez, forma part d’RPL-Invest Gerard Zapater, assessor financer i desenvolupador estratègic de carteres. Es tracta de dos professionals financers autònoms sense lligams en cap entitat financera, la qual cosa elimina qualsevol conflicte d’interessos i crea una simbiosi entre client i assessor. L’empresa compta amb la qualificació European Financial Advisor, atorgada per l’associació europea de planificadors financers (EFPA), la qual acredita i avalua anualment per comprovar el compromís professional.

Respecte el funcionament d’RPL Invest, Gerard Domínguez detalla que “cada persona o família té les seves pròpies necessitats concretes i diferents, i des de la nostra empresa ens adaptem a la gestió de les finances en un marc adequat per cada situació, centrant-nos a buscar, elaborar i monitorar diferents estratègies d’inversió que afegeixin rendiment al patrimoni dels nostres clients”.

Domínguez també remarca que “prioritzem la diversificació no correlacionada, és a dir, invertim sense vendre una imatge de guru i donar falses expectatives. De fet, la història ens ha demostrat que, com en altres sectors, els mercats financers també passen per períodes de modes i bombolles, i que la millor manera de què no ens esclati a les mans és invertir en base una proposta àmplia i variada”.

Com empresa especialitzada en serveis d’inversió del patrimoni, treballen principalment en tres línies de negoci centrals, les quals poden ser modelades depenent de cada situació específica: la cartera multiestratègia, l’assessorament personalitzat i l’estalvi intel·ligent.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.