Presentació del punt de llibre “El cavaller de l’Arxiu”

Aquest dimecres 26 d’abril l’Arxiu Municipal de Reus i l’Arxiu Comarcal del Baix Camp han presentat el punt de llibre que han editat amb motiu de la diada de Sant Jordi. Si l’any passat era el Drac el protagonista, aquest any és un cavaller del segle XIV. El dibuix es troba recollit en un protocol notarial del notari Ramon Bosch, de l’any 1367 en què es mostra un cavaller dalt d’un cavall brandant l’espasa.

imatge_cavaller_arxiu_1_0La presentació del punt de llibre s’ha fet davant de públic escolar durant el matí d’aquest dimecres i l’acte ha inclòs una xerrada sobre la la figura de Sant Jordi. Acabat l’acte s’han repartit entre els assitents exemplars del punt de llibre editat aquest Sant Jordi 2017. El punt de llibre estarà a disposició de la ciutadania a l’Arxiu de Reus (carrer de Sant Antoni M. Claret, 3) que desitgi disposar d’un exemplar.

Aquesta activitat s’insereix en el programa de propostes de què disposa l’Arxiu de Reus per arribar al gran públic. L’Arxiu de Reus desenvolupa una important tasca de difusió de la seva activitat i funció entre la ciutadania i especialment entre el públic escolar a través de diferents tallers i visites comentades.

Un dels principals objectius de l’Arxiu de Reus és ampliar el coneixement de la ciutadania en referència a la tasca que desenvolupa aquest servei com a espai de preservació i custòdia de la documentació històrica i administrativa relacionada amb la ciutat de Reus i la comarca. Un dels actes més rellevants que porta a terme aquest 2017 l’Arxiu de Reus és acollir el XVI Congrés d’Arxivística de Catalunya, que es fa a Reus del 4 al 6 de maig i que està inclòs en els actes de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017.

 

punt_de_llibre_cavaller_arxiu_reus

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.