Presentació ‘Són els NFT’s el futur de l’art?’ a El Círcol de Reus

Seguint en la línia informativa sobre criptomonedes i tecnologia blockchain encetada la passada tardor, el Círcol de Reus ha presentat: ‘Són els NFT’s el futur de l’art?‘ a càrrec de Anton Aragonès, emprenedor digital i analista tècnic i cofundador d’El Criptomonedero,  i Eudald Aragonès, emprendedor digital i CEO de la mateixa empresa. 

En aquesta sessió, els membres d’El Criptomonedero han introduït un nou concepte: La propietat digital i les seves oportunitats d’inversió. 

En un primer moment, la comprensió dels NFT’s no és fàcil però, segons afirma Anton Aragonès: ‘ Un cop comences a entendre els NFT’s, veus el potencial i la varietat d’aplicacions possibles. Vindria a ser una experiència semblant a la que tens quan t’inicies amb Internet. 

Per a Eudald Aragonès:  ‘En el futur serà normal que un diploma, un contracte, una factura, una entrada… siguin NFT’s utilitzats i acceptats per tothom.

Segons els autors de la presentació, El concepte de propietat privada digital és la revolució que ens impulsarà cap al metaverse i la identitat digital. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.