Presentada la instal·lació artística “Atemporal” de Marie-France Veyrat

Aquest dimarts s’ha presentat la instal·lació de la peça escultòrica pública “Atemporal” de l’artista Marie-France Veyrat que s’ha col·locat al carrer Valentí Almirall, cantonada amb el raval de Santa Anna, número 48.

Aquesta peça es va instal·lar inicialment a la plaça de la Farinera en el marc de l’activitat UrbanArt organitzada amb motiu de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017 una commemoració que va aportar una àmplia programació d’activitats que van fer de la ciutat un espai de projecció de l’aposta per la cultura i pel talent dels creadors.

Amb el nou emplaçament que se li ha donat a la peça es reforça la voluntat de la ciutat amb la vinculació de la cultura reusenca amb l’art més contemporani.

Marie-France Veyrat és una artista multidisciplinar, interessada en els nous llenguatges de la creació artística. Francesa de naixement i reusenca d’adopció s’ha especialitzat en l’art electrònic i el digital.

Precisament també durant l’any 2017 i en el marc de la capitalitat cultural, la ciutat va poder gaudir amb una exposició al Museu de Reus d’art electrònic, dels fons de l’empresa BEEP i provinent dels premis Arcomadrid/BEEP, dels quals Veyrat és fundadora i presidenta del jurat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.