PressTrip i BlogTrip al projecte ‘Alt Camp, història i patrimoni’

El passat 15 de juny es van realitzar un PressTrip i un BlogTrip per donar a conèixer el patrimoni que s’ha recuperat amb el projecte Alt Camp, Història i Patrimoni als mitjans de comunicació i espais webs especialitzats en turisme.
Es va visitar el Pont del Diable i la Torre de la Mixarda a Figuerola del Camp, La Fàbrica i el Centre d’Interpretació del Tèxtil al Pla de Santa Maria, el Castell de Rodonyà i el Columbari i l’Arbreda de Vila-rodona.
Hi van assistir Joan Morales, director de Descobrir Catalunya, Jordi Salvat, periodista del diari ARA, Eva Salvat, periodista i cap de comunicació de la Cambra de Comerç de Valls, Laia Díaz, responsable del web derutaenfamilia.com i Àlex Janó, del web de viatges janonautas.com.
A la sala de la biblioteca de Vila-rodona, es van mostrar la resta d’intervencions que completen el projecte: l’entorn del Pi de Puigpelat i la senyalització dels camins del municipi, la darrera fase de restauració del castell de Vallmoll, ca l’Orga de Picamoixons, futura seu del Centre d’Interpretació de l’Oli de l’Alt Camp i les obres de remodelació del Raval del Carme, la nova ruta del nucli històric d’Alcover.
Les explicacions dels diferents responsables dels projectes van ser seguides amb molta atenció pels assistents, que van posar especial èmfasi en destacar la importància de presentar novetats als mitjans especialitzats.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.