Primer cafè-networking entre empreses del TIC Sud

El Clúster TIC Catalunya Sud i l’IMFE Mas Carandell organitzen el primer cafènetworking entre els CEO’s i responsables de recursos humans de les empreses del TIC Sud i les direccions i responsables dels principals centres de formació de Reus que imparteixen cicles formatius o altres estudis vinculats amb les TIC. Aquesta trobada té com a objectiu principal crear sinergies i intercanviar impressions sobre el continguts formatius impartits al centres, el model de pràctiques d’alumnes; així com detectar les necessitats i peticions de les empreses TIC i qualsevol temàtica d’interès per les mateixes i pels centres formatius.
La jornada tindrà lloc a les instal·lacions de Redessa (Fira Reus) el proper dimarts 4 d’octubre i ja hi ha confirmades una quinzena d’empreses i centres de formació de Reus.
La iniciativa sorgeix en el marc de les jornades de treball del Consell Municipal de la FP a Reus, on hi participen membres del Clúster TIC Catalunya Sud i els centres formatius.
Mas Carandell, agent de dinamització que treballa per al foment de la ocupació, i el TIC Sud, entitat que agrupa les empreses del sector tecnològic de les comarques de Tarragona, s’uneixen per donar resposta al repte de generació i captació de talent que afronta el sector tecnològic al territori.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.