Primera visita en streaming al Gaudí Centre per a grups escolars

El Gaudí Centre ha realitzat aquest dimecres al matí la primera visita virtual, en streaming, per a grups escolars. Aquesta prova pilot s’ha dut a terme amb un grup d’alumnes de 5è de l’Escola Sant Josep de Reus i l’objectiu és oferir-la properament, tant als centres educatius i com als grups generals. El servei d’streaming es realitza mitjançant la plataforma Reunim.cat., una plataforma reusenca de recent creació que emet esdeveniments en directe per Internet.

Sense haver de sortir del centre escolar, alumnes de 3 classes d’aquesta escola, han pogut realitzar la visita al Gaudí Centre en directe. Amb el suport de fotografies per il·lustrar les explicacions i unes píndoles audiovisuals de les maquetes i espais més representatius del centre, l’educadora del Gaudí Centre ha realitzat una visita adaptada al format virtual, i en tractar-se d’una visita en directe, ha permès també, la interacció amb els alumnes alhora de plantejar preguntes o poder fer algun comentari al respecte.

La regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha explicat que “aquesta nova proposta de visita forma part de les darreres novetats del Gaudí Centre al voltant de l’entorn tecnològic, i hem de dir que ha estat molt ben rebuda per part del professorat atesa la situació actual en què no es poden programar sortides i activitats escolars amb normalitat”. D’altra banda, els alumnes també l’han gaudit molt i han participat durant la visita virtual, ja que els ha permès realitzar una activitat didàctica de manera diferent i trencar amb la rutina diària de les seves classes.

El servei de streaming ens dona la possibilitat d’acostar el Gaudí Centre a tot tipus de col·lectius, començant ara pels grups escolars, però també extrapolable a d’altres grups.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.