PRIMERES VALORACIONS PRÈVIES AL 1R. SORTEIG DE LA CAMPANYA DE NADAL DEL COMERÇ DE REUS

A REUS X2” GUANYA EL DOBLE DEL QUE COMPRIS

Des del dia 23 de desembre s’està desenvolupant la campanya de Nadal promoguda i organitzada pel comerç de Reus, en concret per l’associació El Tomb de Reus amb la participació de la Unió de Botiguers de Reus i el Centre Comercial El Pallol i que compta amb la col·laboració de Reus Promoció.

En aquesta campanya participen més de 280 establiments que en la gran majoria ha rebut la campanya amb molt bona acollida. Una gran part, participen activament i informen al seu client de la campanya i, tot i la complexitat i la novetat que d’entrada pugui despertar la mecànica de l’acció, tot sembla indicar de que l’acollida ha sigut satisfactòria.

Pel que fa al públic, en general la idea també agrada, mostren sorpresa perquè s’està fent quelcom nou, fet que veuen positiu i, presenten bona predisposició a participar.

Ens trobem a poques hores de celebrar-se el primer sorteig que tindrà lloc el divendres 21 de desembre a les 20:30 en directe per Canal Reus TV. Els encarregats d’extreure les butlletes guanyadores i trucar a l’afortunat/da seran: un representant dels comerços participants, el Mag Miguel Angel, que a més ens delectarà amb un de les seves actuacions i, Daniel Villanueva, director de l’Escola de Cinema de Reus.

S’han repartir més del 50% de les butlletes de 20 Reuros del total de les 260.000 que es van distribuir als comerços a l’inici de campanya i, hi ha establiments que se’ls li ha proveït fins a 4 vegades, el que significa que hi ha establiments que ja han arribant a entregar, en el que va de campanya, més de 3000 butlletes.

La labor que s’està duent a terme des de la Caixa Gaudí, l’epicentre logístic d’aquesta campanya, està essent crucial per al bon funcionament de la campanya. No només per la recollida i el bescanvi de butlletes sinó també per tota la informació que s’està proporcionant al ciutadà. Ja s’han recollit més de 15.000 butlletes de 20 REUROS, les quals s’han anat bescanviant per participacions als 3 tipus de sorteigs. Per ara, i sense tenir dades exactes, es pot afirmar que la màxima participació està essent al sorteig dels 400€, equivalent a l’aposta més baixa. El motiu, segons fons del propi Gaudí Centre, no és tan pel volum de tiquets que es disposa sinó més, per augmentar les possibilitats de guanyar. Per altra banda, la participació al sorteig dels 800€ i 1200€ és similar, tot i que, s’estima que la participació al sorteig dels 1200€ estigui, pel moment, per sobre de la dels 800€.

Es pot destacar també que els dies de més participació coincideix amb el dia de més afluència comercial, concentrant-se als divendres i dissabtes durant tot el dia i la resta de setmana a partir de les 18h; no obstant, s’ha notat un fort augment de la participació aquesta darrera setmana, coincidint amb la primera setmana de sorteig, durant la qual, els ciutadans han anat a bescanviar els seus Reuros de forma continuada durant tot el dia.
Destacar també que les compres d’imports més elevats, que participen al sorteig, venen de joieries, botigues de mobiliari, electrodomèstics i informàtica, però sobretot, d’òptiques.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.