Primers guanyadors de la 16a edició dels Premis Gaudí Gresol

La Fundació Gresol i El Círcol ha anunciat els primers premiats de la setzena edició dels Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l’Excel·lència que tindran lloc el 15 de juny a firaReus. Properament es donaran a conèixer la resta de guardonats.

ELSA PUNSET 
Escriptora, filòsofa i divulgadora

Llicenciada en Filosofia i Lletres, Màster en Humanitats per la Univ. d’Oxford. Ha escrit diversos llibres entre els que destaquen Una Motxilla per a l’Univers, el seu best seller editat en catorze països. El 2016 va publicar El llibre de les petites revolucions (12a edició); l’any 2017 escriu El llibre dels moments feliços i, al setembre de 2020, Forts, lliures i nòmades. Compta amb més de 2,5 milions de lectors i és avui una de les principals figures a tot el món de parla hispana per a la divulgació de la intel·ligència emocional com a eina per a l’optimisme intel·ligent. 

ÀUREA RODRÍGUEZ 
Experta en innovació i tecnologia.
És directora interina del European Institute of Innovation & Technology (EIT) Culture and Creativity CLC South West, participa en diversos comitès assessors d’indústria com l’IND+I i AMEC i consells d’administració de QGenomics i Talentea. És experta de Los100deCOTEC i Atlas Tecnológico i recolza nombroses organitzacions que promouen l’emprenedoria i la igualtat tecnològica com WeRock o EJE&CON. Publica periòdicament a Crónica Global i Disruptores e Innovadores. Recentment ha publicat el llibre Antes muerta que analógica
5/5 - (7 votes)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.