Programa de la Festa de l’Escola Montsant

programes festa Escola Montsant
Cartell del programa de les activitats
L’acte del 8 de juny serà la festa de fi de curs de l’escola, dedicada al 50è aniversari, amb una gran sorpresa dins del festival de l’alumnat. Seguidament hi haurà berenar, tallers, jocs i exposicions. Després tindrem un gran sopar amb prop de 600 persones. Per acabar, concert amb l’Stromboli Jazz Band. Acte organitzat per l’escola, amb la col·laboració de les famílies de 6è i l’AMPA.
El dia 15 de juny farem una activitat solidària que ja fa dies que funciona amb la venda de berenars i que també es recaudaran diners el dia de la festa del 8 de juny, per col·laborar amb AFANOC. Acte organitzat per l’escola amb la col·laboració de les famílies de cicle superior.
Finalment, el 21 de juny, a la biblioteca Xavier Amorós presentarem un conte de l’escola, fet per l’alumnat i els mestres d’enguany. En aquest acte hi participaran el Fernando Ortega (director actual), la Cori Bach (fundadora escola), la Cristina Garreta (exalumna i directora de la biblioteca), el Dani Recasens (president AMPA i escriptor del conte), Agus Sobrino, Xavi Nogués i Albert Sans (artistes d’equip CÒDOL que ens han ajudat amb conte i elaboració de la geganta Montsant) i Guillem Castro (pare que ens està ajudant amb l’edició del llibre). També ens acompanyarà la coral Montsant Sona i la Geganta Montsant. L’acte està organitzat per la Fundació Montsant.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.