Programa d’activitats d’estiu ‘Joves+20’ de Cambrils

El programa de Joves+20 del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils, adreçat a joves de 18 a 35 anys, estrena la seva edició d’estiu amb un recull d’activitats organitzades i dirigides per entitats juvenils del municipi. 

La regidora de Joventut en funcions, Natàlia Pleguezuelos, ha destacat la importància de seguir donant suport i visibilitat a les iniciatives juvenils, i ha animat al jovent de Cambrils a participar en les entitats juvenils del municipi i gaudir de les activitats programades.  

El programa s’iniciarà el proper dissabte 17 de juny amb el segon esdeveniment de «Talent al Parc» al Parc del Pescador. Aquesta iniciativa de l’entitat Els Molla’ls, pretén mostrar el talent de diferents artistes. 

El 28 de juny, en commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGBT, l’associació de joves LGTBI de Cambrils s’encarregarà de la lectura del manifest a la plaça de l’Ajuntament.  

L’1 de juliol se celebrarà la Revetlla Jove de Sant Pere, amb el grup música Banda Allioli i els Dj Dimuca i Fargaz, a la platja del Regueral (entrada gratuïta). A la mateixa platja, el 22 de juliol es portarà a terme una jornada de 12 hores de futbol i vòlei, també organitzada per l’entitat juvenil Els Molla’ls (per realitzar les inscripcions cal contactar amb l’entitat organitzadora). 

La programació d’estiu finalitzarà el mes d’agost amb dues propostes. El divendres 25 d’agost se celebra la tercera edició del Festival Pròleg, aquest cop al parc del Pescador, amb tallers, espectacles i concerts (entrada gratuïta). I l’endemà dissabte 26 d’agost, l’entitat Nit d’Artistes de Cambrils farà la seva darrera edició de la NAC al Parc del Pinaret, on joves artistes de diferents disciplines donaran a conèixer el seu talent.  

El programa inclou una relació de les entitats juvenils en actiu que busquen persones col·laboradores, per tal que els i les joves que hi estiguin interessats o interessades hi pugui contactar directament.  

Aquest programa forma part de l’eix “La programació i tu” del nou Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2026, amb el programa Joves+20, i l’eix 3 “Desenvolupaments vitals” amb l’acompanyament d’iniciatives juvenils.  

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.