Programació de tardor del Teatre Fortuny

El Consorci del Teatre Fortuny presenta la programació prevista per al quart semestre del 2023, amb una oferta de 15 espectacles que suposen un ventall de propostes destinades a un públic ampli i que comprèn les diferents disciplines escèniques.

La programació inclou cinc propostes teatrals d’autors ben diferents com Sergi Belbel amb “Lali Symon”; “Cost de Vida”, de Martyna Majok; “Fitzroy”, de Jordi Galceran; “La isla del Aire”, d’Alejandro Palomas; i “Conspiranoia”, de Marc Angelet i Jordi Casanovas.

L’oferta musical hi será amb quatre concerts organitzats per Festival Accents, que aquest any celebra els seus 10 anys i permetrà gaudir de l’actuació de Paco Ibañez, amb el disc «Nos queda la palabra»; Santiago Auserón y su Academia Nocturna; Blaumut, que presenta «Blaumut 10»; i Rodrigo Cuevas amb el disc «La Romeria» que clausurarà el Festival Accents.

També destaca el darrer musical de Dagoll Dagom a partir de l’obra de Santiago Rusiñol, «L’alegria que passa». La companyia torna a presentar un clàssic de la literatura catalana a la contemporaneïtat a través de la dansa, la música i el teatre.

Com ja és habitual, l’òpera produïda per Fundació Òpera a Catalunya també hi serà present. Aquest trimestre s’ha programat “Romeu i Julieta”, de Charles Gounod. També la mateixa FOC presentarà la sarsuela “Doña Francisquita”, d’Amadeu Vives.

Pel que fa a la dansa, el Ballet de Kíiv permetrà conèixer un dels grans ballets del repertori de dansa clàssica, «El Corsari», un ballet ple d’emoció i acció que ha captivat el públic durant més d’un segle i que es representarà per primera vegada al Teatre Fortuny.

I per finalitzar l’any i igual en les darreres temporades, la programació es tancarà amb el Concert d’Any Nou i l’Orquestra Simfònica Sant Cugat.

Finalment, a propòsit del Cicle Grans Mestres, “Ràbia (o com l’11-S va canviar el món)”, “Clímax” i “Made in England”, són els tres títols que es presenten aquesta nova temporada.

D’aquesta programació se’n va donar compte en reunió del Consell General del Consorci del passat més d’abril, però no es va poder aprovar com a conseqüència de la finalització del mandat municipal. La programació s’ha aprovat per decret de l’alcaldessa de Reus, com a presidenta del consell i es ratificarà al consell una vegada constituït.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.