Projecte ‘Cap Infant sense Fortuny’

Més de 500 alumnes de 6è i 5è. de primària de les escoles de Reus han passat pel Teatre Fortuny, a la sessió pedagògic musical “Pere i el llop”, projecte “Cap Infant sense Fortuny” liderat per la Fundació del Teatre Fortuny de Reus en col·laboració amb l’Orquestra Camerata XXI – Ciutat de Reus.

Els objectius d’aquest projecte són diversos. Per un costat, la decidida voluntat de formar nous públics i, per l’altre, la presentació d’un dels equipaments culturals de referència de la ciutat, el Teatre Fortuny.

Aquest projecte “Cap Infant sense Fortuny” té una mirada també inclusiva i des de la Fundació del Teatre Fortuny es finança l’assistència d’aquelles escoles o escolars que per motius econòmics no han pogut participar al projecte, de manera que es pugui apropar la cultura a aquells col·lectius de la societat més desafavorits i que a vegades es poden veure exclosos de l’oferta cultural, ja sigui per algun tipus de discapacitat, problemàtica social o dificultat econòmica. 

Gràcies a la col·laboració de les institucions Ajuntament de Reus, Diputació de Tarragona, Consorci del Teatre Fortuny  i Fundació Reddis i les empreses Patrones de la Fundació:  Fundació La Caixa, Port de Tarragona, Vermuts Miró,  Indústries Teixidó, Borges i Fruselva.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.