Un projecte promou el pensament científic

pensament científic

Els alumnes d’entre 2 i 3 anys de les escoles bressol municipals de Reus participen aquest setmana en una activitat que promou el pensament científic en les primeres edats. El projecte Lab_06, de la Universitat de Manresa i que comptea amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, promou l’interès per la ciència a partir de la iniciativa personal dels alumnes en la resolució de reptes, la presa de decisions amb intencionalitat i la vivència d’experiències positives d’aprenentatge científic.

La regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística haaconseguit que les escoles bressol municipals de Reus formin part de la prova pilot del projecte Lab_06, que enguany, per primer any, trasllada l’activitat als centres educatius amb una furgoneta carregada de materials d’exploració i experimentació específics.

Amb aquest material, els alumnes poden manipular diferents ginys com imants, politges o frontisses; i experimentar amb els pesos, gramatges i mides de diferents materials, entre altres.
L’activitat ja s’ha desenvolupat a les escoles bressol la Ginesta, Montsant i Marfull; aquest dijous es fa a l’Olivera, i divendres al Lligabosc.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.