Prop de 25.000 persones participen a les activitats d’estiu a les Biblioteques Municipals

Les Biblioteques Municipals de Reus han tingut aquest estiu un increment d’usuaris respecte l’any passat xifrat en gairebé 500 assistents més que l’any passat. Un cop finalitzada l’activitat extraordinària organitzada per aquests mesos d’estiu, les Biblioteques han rebut un total de 24.423 persones.

L’activitat més popular ha estat el cicle «Biblioteques amb DO» que es du a terme els dilluns de juliol a la Biblioteca Xavier Amorós, amb 422 assistents. Les «Tardes d’estiu» a la Biblioteca Pere Anguera han tingut 197 persones apuntades i és remarcable també l’assistència al cicle «Biblioteques Chillout» que es du a terme el mes d’agost, també a la Biblioteca Pere Anguera, amb 185 assistents.

El total d’assistents a la resta de programes, com el «Llegir i dibuixar», o el Joc de Lectura (que encara funciona durant el mes de setembre), conjuntament amb els assistents diaris a ambdos espais bibliotecaris fan que s’arribi a la xifra de 24.423 usuaris, 452 més que l’any passat en el mateix període de l’any, en el que hi va haver doncs 23,971 assistents.

Horari d’hivern
D’altra banda, a partir d’aquest dimecres les Biblioteques Municipals comencen l’horari d’hivern, que s’allargarà fins al 28 de juny de l’any vinent.

A la Biblioteca Central Xavier Amorós els horaris són els següents:

  • De dilluns a divendres, de 10:00 h a 20:00 h
  • Dissabtes de 10:00 h a 14:00 h

I, finalment, pel que fa a la Biblioteca Pere Anguera, els horaris són:

  • Matins de dimarts, dijous i dissabtes, de 10:00 h a 14:00 h
  • Tardes de dilluns a divendres, de 16:00 h a 20:00 h

Cal tenir en compte que els dimarts no es tanca al migdia.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.