‘Propostes en Pot Petit’ a la Conca de Barberà

Ja es pot consultar la guia de Propostes en Pot Petit a la Conca de Barberà per als mesos d’octubre, novembre i desembre de 2022. Aquesta recull tota l’oferta d’activitats per aquesta tardor que organitzen les empreses i entitats de la comarca compromeses amb l’entorn i per un turisme sostenible que ofereixen propostes de diferents àmbits (natura, culturals…) repartides arreu de la comarca.

La darrera d’aquest any 2022 permet planificar l’estada durant aquesta tardor amb un seguit d’activitats per a grups reduïts i per a tots els gustos.
El catàleg de propostes s’ha editat només en format PDF, i es promociona i es difon a través dels diferents canals de promoció en línia de Turisme Conca de Barberà, com el portal turístic comarcal http://www.concadebarberaturisme.cat i el butlletí turístic setmanal, entre altres.

Aquesta actuació ha estat possible gràcies al treball conjunt entre Turisme Conca de Barberà i les entitats/empreses de la comarca que programen activitats i formen part de la Xarxa de Turisme Sostenible – XatsConca.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.