Les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i Reus obriran la setmana vinent el període per inscriure’s a les proves d’accés als estudis

Les proves són obligatòries per als alumnes interessats a cursar els cicles de grau superior que s’ofereixen, però no compleixen els requisits d’accés directe

Les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i Reus obriran dilluns vinent el període d’inscripció per a la realització de les proves d’accés. Aquestes estan adreçades a alumnes que no compleixen el requisits d’accés directe, però estan interessats a cursar els estudis de qualitat per formar professionals que ofereixen els centres de la Diputació: 10 cicles formatius de grau superior d’arts plàstiques i disseny. El termini per sol·licitar la realització de les proves d’accés comença dilluns, 20 de març, i acabarà el dia al 29 d’aquest mateix mes. Posteriorment, al mes de maig, s’obrirà el període de preinscripció per a poder formalitzar les matriculacions.

Les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i Reus són centres amb cicles formatius de grau superior en arts plàstiques i disseny que permeten formar l’alumnat com a professionals preparats per assumir els reptes del món laboral, tan bon punt obtenen aquesta titulació. Els centres ofereixen excel·lents recursos tècnics i un equip docent qualificat amb una formació de qualitat orientada a la demanda del mercat.

Pel que fa a l’oferta educativa, l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona (a la carretera de Valls, s/n) compta amb ensenyaments d’Animació, Gràfica Publicitària, Il·lustració, Fotografia, Arts Aplicades al Mur, Gràfica Interactiva i Joieria Artística. D’altra banda, al centre d’educació artística de la Diputació a Reus (Carrer del Vent) es poden cursar cicles formatius de grau superior de Gràfica Audiovisual: Infografia 3D, Arquitectura Efímera i Projectes i direcció d’obres de decoració.

Més informació a www.dipta.cat/EstudiarArtiDisseny.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.