A punt els Casals d’Estiu del CEBC

Les escoles Eduard Toda i Alberich i Casas acolliran el juliol i l’agost una nova edició amb l’anglès, l’esport i els jocs com a protagonistes

 

Les escoles Eduard Toda i Alberich i Casas acolliran el juliol i l’agost una nova edició amb l’anglès, l’esport i els jocs com a protagonistes

El Consell Esportiu del Baix Camp (CEBC) ha organitzat per als propers mesos de juliol i agost els Casals d’Estiu 2018, oberts a nens i nenes d’entre 3 i 14 anys i que es duran a terme a les escoles reusenques Eduard Toda i Alberich i Casas. Les activitats en anglès, els jocs preesportius convencionals i alternatius, els tallers lúdics i de lleure, les sortides per espais de la ciutat o excursions a espais naturals de la comarca, segons la modalitat triada, ompliran la jornada dels participants en aquests casals.

Les dates de realització són del 2 de juliol al 17 d’agost i els interessats podran triar els torns setmanals de cinc dies que desitgin, havent de formalitzar les inscripcions a les oficines del CEBC –Plaça de la Patacada, Edifici Campus-. En els dos casals, els alumnes es repartiran per franges d’edat -grup petit (infants de 3 a 5 anys), grup mitjà (infants de 6 a 9 anys) i grup gran (infants de 10 a 14 anys)-, treballant per centres d’interès que serviran de fil conductor de totes les activitats realitzades.

El Casal Ready, Set, Go a l’Alberich i Casas realitzarà per als seus participants activitats per a no perdre el nivell d’anglès, al mateix temps que es jugarà i es farà esport. Tanmateix, un cop a la setmana es farà una sortida a les Piscines Municipals, mentre que al final de cada torn setmanal es realitzarà una sortida per diferents espais de la ciutat. Finalment, també s’organitzaran excursions amb autobús per espais naturals de la comarca.

I pel que respecta al Casal d’Estiu a l’Escola Eduard Toda, el funcionament serà el mateix, tot i que en aquest la sortida a les Piscines Municipals es substituirà per jocs i activitats d’aigua al propi pati del centre escolar.

Ambdós casals presenten dues opcions de pagament, la que comprén únicament les activitats entre les 9.00 i les 13.00 hores o la que s’allarga fins a les 15.00 hores i que també inclou el servei de menjador. Per a la opció de matí el preu és de 40 euros per torn (Casal d’Estiu Eduard Toda) o 44 euros (Casal Ready, Set Go Alberich i Casas), mentre que la opció amb dinar inclós és de 84,50 euros i 88,50 euros, respectivament. També s’ofereix la possibilitat d’apuntar-se al servei d’acollida matinal o al de migdia.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.