Recomanacions de les Biblioteques Municipals per l’estalvi energètic i de l’aigua

Objectius de Desenvolupament Sostenible reus

Nou capítol del cicle “Fem consciència: biblioteques pel futur” sobre desenvolupament sostenible

Les Biblioteques Municipals de Reus continuen el cicle “Fem consciència: biblioteques pel futur” en el marc del programa elaborat amb l’objectiu de donar a conèixer l’Agenda 2030 de l’ONU, un document que vetlla per al desenvolupament sostenible econòmic, social i mediambiental de tots els països. 

El capítol d’aquest dimarts, que es donarà a conèixer a traves de les xarxes socials del reus_cat i de ReusCultura tracta els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 6 i 7, sobre la qualitat de l’aigua i les energies renovables. Després d’una breu descripció de l’ambientòleg Anton Aymemí, el personal de les Biblioteques Municipals hi afegeixen recomanacions de lectures relacionades amb cadascun dels temes i també alguna reflexió sobre el paper de la biblioteca pública en l’assoliment dels ODS. 

fem consciencia reus

El programa “Fem consciència: biblioteques pel futur” que va començar a principi d’any de manera presencial ha hagut de passar a un format en línia arran de les mesures sanitàries i de protecció decretades amb la pandèmia del COVID19. Cada capítol tracta dos Objectius de Desenvolupament Sostenible dels 17 que s’han concretat en l’Agenda 2030 de l’ONU.

El capítol és un convit a la lectura i l’acció de l’estalvi energètic i de l’aigua que també es poden fer des de casa. Els capítols ja emesos es poden recuperar a la web de les biblioteques.reus.cat i també al canal YouTube del reus_cat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.