REDESSA POSA EN MARXA UNA SALA CREATIVA A L’EDIFICI TECNOPARC

L’edifici Tecnoparc estrena una sala creativa dissenyada per a les empreses instal·lades als edificis que són de la seva propietat, així com per a companyies externes. D’aquesta manera, REDESSA continua treballant per oferir a les empreses uns serveis d’alt valor afegit que contribueixin a la dinamització de la seva activitat.

Aquesta àrea s’ha creat per dotar a les organitzacions d’un espai singular que respon als nous models de treball vinculats als conceptes de pensament creatiu i flexibilitat laboral. La sala està dividida en dos espais, una avantsala i una sala de juntes, que es comuniquen i que fomenten el treball en equip i la unió entre els treballadors de les organitzacions.

L’avantsala és una zona més reduïda que està dotada de mobiliari de descans, com sofàs, pufs i cadires, que permeten una trobada més informal i propera. En aquest espai també s’ha fixat una paret de pissarra on els usuaris poden plasmar les seves idees. D’altra banda, la sala de juntes disposa d’una graderia, una taula presidencial, una pissarra de suport i una pantalla de televisió per a la projecció de presentacions.

En total, la capacitat d’aquests dos espais és de 15-20 persones. La sala creativa es caracteritza per comptar amb un gran finestral per on entra una gran quantitat de llum natural. Aquest és un dels aspectes més valorats per les organitzacions a l’hora de buscar una zona que fomenti la creativitat. Per fer ús d’aquest espai, caldrà que les empreses interessades ho reservin amb antelació.

Actualment els edificis Tecnoparc i CEPID són la seu de 42 empreses que donen feina diariament a més de 800 treballadors. El president de REDESSA, Marc Arza, ha afirmat que “el Tecnoparc vol continuar sent el centre de negocis de referència del territori. En aquesta ocasió ho vol fer mitjançant la creació d’un espai que estimuli la connexió, la dinamització i la cooperació dels equips”.

El Tecnoparc disposa d’unes instal·lacions modernes i uns serveis complementaris de referència que es van renovant i ajustant a la realitat empresarial. L’objectiu és oferir un entorn friendly i agradable on empreses i treballadors puguin treballar d’una manera diferent, fora de les seves oficines, i gaudir de tot tipus de serveis amb el focus posat en el seu negoci.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.