‘Reflexes del meu poble’

El Palau Bofarull de la Diputació a Reus ha obert al públic l’exposició “Reflexes del meu poble” de l’artista Joan Josep Vidal Vidal, que es podrà visitar fins al 25 de novembre. El diputat delegat de Promoció Social i Cultural de la Diputació de Tarragona, Oscar Sánchez, ha inaugurat la mostra, en un acte que ha comptat també amb la participació de l’artista.

“Reflexes del meu poble” és un conjunt d’obres sobre el seu poble natal, Bellvei, que arriba al públic a través de línies precises i simples, sòbries en l’ús del color però riques en la gradació dels colors, que hi aporten matisos de llum. La geometria juga un paper destacat a l’hora de reinterpretar els paisatges i les marines que pinta. La realitat, lluny de desaparèixer dels seus quadres, es troba a la base de la mirada de l’artista, que la depura, la passa pel sedàs de la seva personalitat i la retorna a l’espectador amb tota la senzillesa.

L’acte d’inauguració ha aplegat un públic nombrós, encapçalat per diputat delegat de Promoció Social i Cultural de la Diputació de Tarragona, Oscar Sánchez, i per l’alcalde de Bellvei, Valentín González. A més, hi ha assistit també els regidors de l’Ajuntament de Reus Daniel Recasens i M. Pilar López, així com familiars i amics de l’artista. Durant la seva intervenció, el diputat Oscar Sánchez, ha destacat la “treballada senzillesa de les obres, que deixen de banda tot el que és superflu” i ha ressaltat que el “Palau Bofarull s’ha consolidat com un punt de trobada de la cultura, en què descobrim el talent d’artistes locals”.

La mostra “Reflexes del meu poble” de Joan Josep Vidal Vidal, es podrà visitar al Palau Bofarull de la Diputació a Reus fins al 25 de novembre.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.