“Reinventa’t”, la proposta d’estiu del Casal de les Dones

“Reinventa't”, la proposta d'estiu del Casal de les Dones

El Casal de les Dones inicia aquesta setmana la programació d’activitats d’estiu que es presenta com una invitació a reflexionar i aprofitar les conseqüències de la Covid-19 com a punt d’inflexió per obrir-se a nous valors i maneres de fer

El Casal de les Dones adapta la programació a les mesures de prevenció per evitar contagis i, sense abandonar els tallers presencials, reforça la seva presència a les xarxes socials i trasllada part de les activitats a canals telemàtics. Així, “Reinventa’t” proposa un cicle de webinars amb títols diversos com “Colors de llibertat” de temàtica LGBTI, “La visió femenina salva vides?” en referència a la gestió de la pandèmia per caps d’estat femenins, “La gàbia invisible: música i televisió”, “La masculinitat compatible amb la feminitat?” o “Parlem de sexe”.

Els tallers presencials s’inicien aquesta setmana i s’allargaran tot el mes de juliol. S’han programat propostes sobre “mandales”, “moviment vital”, “Creativitat per reinventar la vida” i “No som perfectes i ens agrada”.

Entre els mesos de juliol i setembre, s’ha programat una exposició a l’espai dels Rentadors sobre el dels 15 anys del Casal de les Dones. L’aniversari està previst celebrar-lo al setembre amb un seguit d’activitats.

El programa també inclou els serveis que ofereix el Casal de les Dones donant la possibilitat de demanar cita a les professionals del SIAD i del PADS a través del telèfon.

Amb aquest títol es pretén mobilitzar les persones que vulguin participar activament de les activitats a aprofitar la situació que ha esdevingut un punt d’inflexió en la vida de tothom per extreure una visió nova i diferents de l’anterior. El fet de reinventar-se significa moviment, canvi, recol·locació, un enfoc diferent de la vida que s’ha desenvolupat fins ara. A partir d’aquesta nova mirada, que ha resultat forçada però que s’ha d’aprofitar, trobar nous valors i motivacions per continuar caminant cap allà on es vulgui anar.

“Reinventa’t” és el títol de la programació d’estiu d’El Casal de les Dones, però també la voluntat del propi casal d’impulsar-se i reorganitzar-se de manera creativa, a través de noves maneres de funcionar per ampliar l’abast de població a qui dona servei. S’aposta per la visibilitat a través de les xarxes a través d’un perfil propi a Instagram, que s’afegeix al que ja té a Facebook.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.