Rejoveniment facial

Dra. Dolors Mejina

Molts pacients venen a la meva consulta sol·licitant un rejoveniment facial. 

La gran majoria no em demanen recuperar l’aspecte que tenien fa 20 o 30 anys. Volen aparentar l’edat que tenen però veure’s bé, el millor possible. En definitiva dissimular algunes arrugues, millorar la qualitat de la pell i recuperar el to facial, reduint la flacciditat.

Existeixen diversos tractaments que ens ajudaran a aconseguir aquest objectiu: 

• Reduir les arrugues d’expressió amb moduladors musculars. 

• Utilizar els farcits d’àcid hialurònic per omplir petits plegaments, alhora que hidratem capes profundes, regenerant el col·lagen i l’elastina. 

• Millorar la laxitud i donar tonicitat a les galtes amb fils tensors. 

Si la pell està molt danyada i els plegaments són profunds, podrem aconseguir millora, però no una reparació total si volem mantenir la naturalitat. Per això sempre aconsello fer prevenció quan els primers signes d’envelliment apareixen, realitzant aquests tractaments amb suavitat. 

Si el que més preocupa al pacient és la laxitud de galtes i de la zona del coll, haurem de plantejar cirurgia per a aconseguir un resultat òptim. 

Un líifting ben realitzat aconsegueix uns resultats molt satisfactoris. No es tracta d’estirar només la pell. S’ha de recol·locar el múscul i el greix en la seva posició inicial. La clau de l’èxit és reposicionar, estirant just per a que el resultat sigui bell i natural. 

Molts pacients no volen passar pel quiròfan. No passa res. Realitzarem els tractaments mèdics abans explicats amb l’objectiu d’aconseguir la màxima millora. 

Una petita intervenció amb grans beneficis és la Blefaroplàstia: treure l’excés de pell i de greix de les parpelles. Moltes vegades la podem realitzar amb anestèsia local. Les parpelles recuperen la seva lluminositat i aquest fet rejoveneix molt el rostre. 

Importantíssim posar-se en mans d’un especialista amb amplis coneixements en anatomia facial, experiència i sentit comú. Jo sempre recomanaré un/a cirurgià/na plàstic/a. 

La cara és molt important. És el reflex de la nostra personalitat. La comunicació verbal i visual és la nostra presentació a l’hora de relacionar-nos. 

Hem de quedar satisfets i segurs amb els resultats, que han de ser sempre naturals. 

Dra. Dolors Mejina 

www.dolorsmejina.com 

Reus, Institut Clínic. 

Telf 977 31 11 50

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.