Reobren els centres del Museu Nacional Arqueològic

Museu Nacional Arqueològic

El pròxim 6 de juny el MNAT torna a obrir les portes de tots els seus espais a Tarragona, Altafulla i Constantí

Sota el lema “Obrim el MNAT. Recuperem el nostre espai” el Museu Nacional Arqueològic, després d’obrir el passat 19 de maig l’exposició TARRACO/ MNAT, reobre la resta dels seus espais el proper dissabte 6 de juny, d’acord a les previsions del Pla de desconfinament COVID-19 elaborat per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural.

Amb l’obertura del Museu i Necròpolis Paleocristians de Tarragona (Tarragona), la Vil·la romana dels Munts (Altafulla) i el Conjunt monumental de Centcelles (Constantí), el MNAT tornarà a obrir les portes d’aquests tres jaciments arqueològics, declarats Patrimoni Mundial l’any 2000.

L’obertura es farà dins dels horaris habituals de cada centre. Pel que fa a l’accés, s’oferirà entrada gratuïta fins al 21 de juny en tots els centres del MNAT.

Amb l’objectiu d’oferir espais segurs, s’han revisat i implantat mesures i protocols per garantir la seguretat dels visitants, els treballadors i la col·lecció. D’una banda, s’han instal·lat les mesures de protecció, informació i senyalització necessàries i s’han adequat els espais als requeriments normatius. S’han modificat i adaptat els horaris i protocols tant d’atenció al públic i neteja per garantir la correcta atenció als visitants.

La visita es pot fer individualment o en grups de convivència. Cal dur la mascareta posada durant la visita, respectar la distància física de 2m, es prioritza el pagament amb targeta de crèdit  i cal seguir les indicacions del personal del museu.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.