Reparació dels jocs infantils dels parcs de Luís Buñuel, de Tirant Lo Blanc i del Jardí del Centenari

L’Ajuntament de Reus ha finalitzat els treballs de reparació i reposició de les zones de jocs infantils als parcs Luis Buñuel, Tirant Lo Blanc i del Jardí del Centenari. Les obres, incloses al pla de manteniment de la via pública, es va adjudicar a l’empresa a La Carrasca SL per un import de 42.047,50 euros. En paral·lel, l’Ajuntament executa el segon lot inclòs al pla director, amb actuacions en marxa a les zones de jocs dels parcs de Salvador Allende i de Sant Jordi. Aquest segon paquet es va adjudicar a Euroseñal per un import de 24.228,53 euros.

Les tres actuacions de millora dels jocs infantils ja finalitzades són les següents:

  • Jardí del Centenari: S’ha renovat el joc que hi havia, molt desgasta a causa de l’ús i a les inclemències del temps, i s’han instal·lat un castell amb tobogan i altres elements de joc, dos gronxadors de molles, un gronxador i un joc interactiu. També s’ha renovat el paviment.
  • Parc de Luís Buñuel: L’actuació ha consistit la retirada del paviment de graveta i la construcció del paviment esmorteïdor de cautxú de la zona de jocs infantils. Als elements de joc no s’hi ha intervingut donat el seu bon estat de manteniment.
  • Parc Tirant Lo Blanc:  Les obres s’han centrat en la reparació del pont de fusta, que es trobava en mal estat a causa de l’ús i el pas del temps. S’han fustes, ancoratges i cordes fusta i cordes, i s’ha repintat tot el joc.
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.