Reposició de l’obra ‘La Roser’, el 2 de desembre

“La Roser”, una peça d’arts escèniques multidisciplinària creada per la companyia teatral reusenca Les Artistes Locals, es va estrenar el desembre de l’any passat davant d’un Teatre Bartrina ple de gom a gom.
Una obra de teatre on la veu narrativa pertany al personatge de la Roser, interpretada per 3 actrius simultàniament. Una aposta estètica on la il·lustració, la música i l’espai sonor, dialoguen amb l’escena acompanyant l’emoció a cada moment.
Després de l’èxit d’aquella primera edició, l’espectacle torna amb força el proper dissabte 2 de desembre al mateix Bartrina, amb una sessió per al públic en general, però enguany incorpora una novetat: sessions matinals per als instituts de secundària de Reus, que es realitzaran el divendres 24 de novembre. Els centres que gaudiran d’aquests passis seran l’INS Domènech i Muntaner, el Col·legi Sant Josep i l’INS Gabriel Ferrater.
Després de veure l’espectacle, l’alumnat d’aquests centres educatius esmentats, treballaran el dossier pedagògic a classe. S’aprofitaran aspectes presents en la representació, tant els que són evidents, com els que apareixen de manera indirecta, per tal d’oferir activitats que vagin lligades al currículum i alhora que vinculin l’alumnat amb la història més propera, prenent l’espectacle com a punt de partida per tractar diversos aspectes. Les activitats i situacions d’aprenentatge van dirigides als alumnes dels cursos de 4t d’ESO i Batxillerat.
Es treballen les competències pròpies de les esmentades etapes i suposen un treball transversal que inclouen les diverses matèries.
L’espectacle, pel públic general, es podrà veure en una única funció que tindrà lloc el proper dissabte dia 2 de desembre a les 20h al Teatre Bartrina de Reus.
El preu de les entrades és de 12€, 9€ i 6€ i es poden adquirir a través de la web del teatre Bartrina i a la taquilla del teatre de dimarts a divendres de 18h a 20h o una hora abans de començar l’espectacle.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.