Repsol patrocina el premi convocat per la Fundació Trencadís

Fundació Trencadís
  • El Premi de Recerca Trencadís té l’objectiu d’estimular la capacitat d’investigació i aprenentatge de l’alumnat.
  • Aquest curs 2016/2017 s’ha celebrat la primera edició d’aquest premi dirigit als alumnes de batxillerat i cicle formatiu de grau superior.
  • S’ha atorgat el Premi de Recerca Trencadís, dotat amb 800 €, al treball titulat “Anàlisi fotogramètrica al Modernisme: La geometria dels sostres de Gaudí i Jujol”, de l’autor Andrés David Rojas Carrillo.

El Jurat ha atorgat el Premi de Recerca Trencadís, dotat amb 800 €, al treball titulat “Anàlisi fotogramètrica al Modernisme: La geometria dels sostres de Gaudí i Jujol”, per l’esforç realitzat i per la seva originalitat en la recerca. El treball pertany a l’alumne Andrés David Rojas Carrillo, del Col·legi Vedruna Sagrat Cor, que ha concorregut amb la tutoria del professor i arquitecte Albert Samper.

Fundació TrencadísAquesta convocatòria té l’objectiu de potenciar la recerca i la investigació fora de l’àmbit universitari, estimular l’alumnat en la realització de treballs de qualitat, educar els joves en la defensa pública dels treballs i incentivar els centres en la motivació dels seus alumnes per a la investigació.

Repsol col·labora amb aquesta iniciativa educativa amb una aportació econòmica de 15.000 €, que permetrà el lliurament dels premis previstos durant tres cursos acadèmics.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.