REPSOL RENOVA LA COL·LABORACIÓ AMB LA FESTA MAJOR DE REUS I L’AMPLIA AMB MOTIU DE LA CAPITAL DE LA CULTURA CATALANA 2017

L’Ajuntament de Reus i Repsol han renovat aquest matí el conveni de col·laboració d’aquesta companyia amb les festes de la ciutat i especialment, amb la Festa Major de Sant Pere 2017, un acord que a més enguany, s’ha ampliat amb motiu de la capitalitat cultural de Reus.

La signatura del conveni l’han protagonitzat l’alcalde, Carles Pellicer, i el director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font, i enguany s’ha triat per a l’ocasió un dels espais culturals singulars de la ciutat, el Teatre Bartrina, seu d’una part important dels actes de la Capital de la Cultura Catalana. La signatura, a més, ha comptat amb la col·laboració de la Colla Gegantera que hi ha acostat els gegants de la ciutat per tal de refermar el compromís de Repsol amb la cultura i les festes de Reus.

El nou conveni preveu que la companyia Repsol doni suport a les programacions municipals d’espectacles i activitats organitzades des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament i especialment, als actes de la Festa Major de Sant Pere 2017, amb una aportació de 65.000 euros. De fet, aquesta quantitat ha fet que l’empresa sigui considerada com un dels Mecenes de la Capital de la Cultura Catalana.

Durant la presentació del conveni, l’alcalde, Carles Pellicer, ha agraït el suport de Repsol a la cultura de la ciutat de Reus i ha recordat el fort arrelament i la gran projecció de la festa de Sant Pere, declarada per la Generalitat com a Festa Patrimonial d’Interès Nacional. Per a nosaltres enguany és molt especial ja que el treball realitzat des de fa anys al voltant de la cultura ha tingut el reconeixement de ser considerats Capital de la Cultura Catalana 2017, ha dit l’alcalde, que ha afegit, “i veure que, a més, tenim tants suports com en aquest cas el de Repsol amb el seu acompanyament com a mecenes, ens encoratja a continuar amb el treball constant de cada any i també amb una programació afegida i singular, enguany extraordinàriament amb motiu de la capitalitat cultural”.

Conveni repsol i ajuntament de reusPer la seva part, el responsable de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font, ha explicat que “Repsol és una companyia compromesa amb el seu entorn, i que vol apropar el Complex Industrial a la societat i implicar-lo en el seu dia a dia. Aquesta col·laboració entronca amb les actuacions de Repsol en l’àmbit de la cultura tradicional i popular, que és una de les grans línies de patrocini del Complex Industrial”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.