Cambrils Park Sport Village obre mercat a Filipines

Cambrils, 15 de maig del 2017 – Cambrils Park Sport Village, juntament amb el CE Futbol Salou, han rebut per primera vegada el Gawad Kalinga FC, un equip de futbol de les Filipines. L’equip ha viatjat fins a la Costa Daurada per celebrar el seu primer campus d’entrenament internacional per tal de preparar-se per als pròxims tornejos que li esperen a les ciutats franceses de Lyon i Lille.

El Gawad Kalinga FC és un equip conformat amb una mescla de jugadors. Un conjunt de nois i noies que pertanyen a una fundació amb el mateix nom de l’equip, Gawad Kalinga, i que treballa amb nens en risc d’exclusió social, sobretot en temes de pobresa. El nom de la fundació vol dir “tenir cura” en tagal, i té com a missió acabar amb la pobresa de més de 5 milions de famílies l’any 2024.

La fundació utilitza el futbol com una eina per canalitzar l’energia dels més de 1000 nens amb els quals treballen diàriament. El campus d’entrenament internacional impartit al CE Futbol Salou consistirà en unes sessions de masterclass, un partit amistós contra el Santes Creus i una visita al Camp Nou.

Sobre CE Futbol Salou

El Complex Esportiu Futbol Salou és un conjunt d’instal·lacions per a la pràctica de futbol de referència del territori. Ofereixen tot tipus de productes relacionats amb el futbol, des de les millors instal·lacions de la zona fins a entrenadors i preparadors físics titulats amb una àmplia experiència nacional i internacional. Uns serveis personalitzats sempre amb la metodologia d’Smartfootball.

A més a més de les instal·lacions de futbol, el CE Futbol Salou disposa d’allotjaments de 4 estrelles superior al Cambrils Park Sport Village, el qual es troba a 800 metres de distància. Compta amb una capacitat de més de 2.000 llits dividits en apartaments, viles i bungalows totalment equipats; i de totes les comoditats que un atleta pot desitjar, inclosos Fitness & Spa, Buffet i zona esportiva.

Sobre Cambrils Park Business & Events

Un paisatge acurat i acolorit, i una carta especial per a grups, fan del Cambrils Park Business & Events una de les millors opcions de la zona per a organitzar qualsevol tipus de celebració o esdeveniment, i fer que sigui inoblidable. Compta amb un centre de convencions ubicat a la Casa de la Vila, edifici emblemàtic del Resort, amb de 567m 2 i capacitat per a 210 persones. Aquest comprèn un hall, 3 sales de 106 m2 convertibles en una única de 318m2; menjadors de gran capacitat, escenari amb grades, espais oberts, equip d’imatge i so, i dos banys. Tot això, dissenyat expressament per tal de cobrir les necessitats dels esdeveniments empresarials.

Un espai perfecte per a team building, esdeveniments esportius de promoció, conferències, banquets, workshops o presentacions de productes, entre d’altres. Ja han estat diferentsempreses, de caràcter nacional i internacional, com són IKEA; P&G, Orangina Schweppes, la Mutua Universal Catalunya o Danone les que han confiat en Cambrils Park Business &Events per dur a terme les seves activitats.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.