Repsol renova el seu compromís amb la sostenibilitat amb 20 accions per a 2017

El Pla de Sostenibilitat 2017 recull els compromisos del Complex Industrial de Repsol a Tarragona.

  • Entre els objectius d’aquestes accions s’hi troba minimitzar l’impacte de l’activitat industrial en l’entorn i millorar la comunicació amb la societat.
  • Repsol acaba de publicar el detall del grau de compliment de les accions compromeses en el Pla de Sostenibilitat de 2016, que ha estat complert de manera íntegra.
  • La companyia informarà de manera pública, del grau de compliment de les accions que s’ha marcat per a 2017, en el primer trimestre de 2018.

El director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font, ha presentat avui a la Sala de Graus del Campus Catalunya de la URV el nou Pla de Sostenibilitat del Complex. Aquest document, corresponent al 2017, reforça el compromís de Repsol amb la sostenibilitat i respon a les expectatives dels grups d’interès en l’entorn del complex Industrial.

unnamed (1)El nou Pla de Sostenibilitat 2017 recull els compromisos del Complex Industrial a través de 20 accions que estan emmarcades en els eixos d’ètica i transparència, persones, operació segura, gestió de recursos i impactes, canvi climàtic i innovació i tecnologia.

Entre els principals objectius que persegueixen aquestes accions està fomentar la comunicació activa amb la societat i minimitzar l’impacte de l’activitat industrial en l’entorn. Per a l’elaboració del Pla s’ha tingut en compte l’estudi d’identificació d’expectatives realitzat l’any 2014 amb més de 700 entrevistes i enquestes entre la societat. Entre aquestes expectatives es demanava una major comunicació amb la societat, seguir reduint l’impacte de l’activitat industrial en l’entorn i participar de manera activa en la societat de Tarragona.

Complejo Industrial Tarragona

 

Entre les accions compromeses per a 2017, en destaquen:

Protegir la biodiversitat de l’entorn. Es desenvoluparà accions com la plantació de massa arbòria a la llera del riu Francolí, la recuperació d’entorns a la presa del Gaià o la instal·lació de biòtops a la zona costera.

Protegir la qualitat de l’aire. Es protegirà mitjançant una sèrie d’accions, com un Programa de reducció d’emissions, i una anàlisi històrica de la qualitat de l’aire en comparació amb altres entorns.

Col·laborar en iniciatives socials, culturals, educatives i esportives. Es mantindrà diversos programes de col·laboració amb les institucions i col·lectius de l’entorn. Balanç de tancament del Pla de 2016

El Pla de Sostenibilitat del Complex Industrial el 2016 va estar integrat per 35 accions. A la pàgina web de Repsol també s’hi ha publicat el pla de tancament del Pla de Sostenibilitat 2016, en el qual el Complex Industrial dona compte del grau de compliment dels compromisos que va adquirir a principis de l’any passat.

unnamed (2)Des de l’any 2014 el Complex Industrial de Repsol a Tarragona compta amb un Pla de Sostenibilitat que s’elabora de manera anual i reforça el compromís de Repsol amb la sostenibilitat i la transparència, i respon de manera formal i sistemàtica a les expectatives dels grups d’interès en l’entorn del complex industrial.

Repsol dona compte de manera pública del grau de compliment de les accions compromeses en els seus plans de sostenibilitat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.