REPSOL RENOVA EL PATROCINI DE LA NIT DE CASTELLS

REPSOL RENOVA EL PATROCINI DE LA NIT DE CASTELLS
  • Repsol patrocina per cinquè any consecutiu la Nit de Castells.
  • Durant la Nit de Castells es lliurarà el Premi Repsol de Fotografia Castellera. El premi reconeix les millors fotografies de la temporada Castellera 2017 en dues categories: la professional i la popular.

Repsol i la Revista Castells han signat un conveni de col·laboració que renova la  condició de Repsol com a patrocinador de la Nit de Castells, que celebrarà la seva dotzena edició el proper 27 de gener a Valls.

En el marc d’aquest acte, la Revista Castells ha convocat el V Premi Repsol de Fotografia Castellera, que reconeix les millors fotografies de la temporada castellera de 2017 en dues vessants, la professional i la popular. Durant la Nit, es lliuraran els premis de fotografia i la resta de distincions que anualment i amb la participació de diferents jurats, concedeix la Revista Castells.

En referència al V Premi Repsol de Fotografia Castellera, en la seva categoria professional, ha comptat amb la participació de 57 imatges de 19 fotògrafs diferents. El primer premiat rebrà 700 euros; el segon, 350 euros; el tercer, 150 euros, i el quart i el cinquè, 100 euros cadascun. El jurat està format pels presidents de les set colles que l’any passat van fer castells de gamma extra.

Pel que fa a la categoria de votació popular ha comptat amb la participació de 135 imatges, que han rebut més de 10.000 vots. La fotografia guanyadora de la categoria popular és d’Aitor Úbeda i està protagonitzada per un membre de la canalla dels Nois de la Torre. La segona imatge és de Xavi Vicente i té com a protagonista l’espectacular 3de8 que van fer els Castellers de Vilafranca dins la Sagrada Família. La tercera imatge més votada és de Nàtalia Masferrer i mostra la pinya dels Xerrics d’Olot després de la caiguda del pilar del 4de7 amb l’agulla, mentre que la quarta fotografia és d’Andrea Ramos i ensenya el rostre orgullós de la mare de l’enxaneta de la Colla Joves, cara a cara amb el seu fill. El concurs s’ha realitzat a la pàgina de Facebook de la Revista Castells durant prop d’un mes. Els guanyadors rebran: 300 euros, el més votat; 150 euros, el segon; 100 euros, el tercer, i 50 euros, el quart.

Repsol és una companyia compromesa amb el seu entorn, i vol apropar el Complex Industrial a la societat i implicar-lo en el seu dia a dia. Aquesta col·laboració entronca amb les actuacions de Repsol en l’àmbit de la cultura tradicional i popular i especialment, en el suport al món casteller. Mostra d’aquest  suport és el patrocini que fa del concurs de Castells de Tarragona o la seva col·laboració amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC).

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.