REPSOL RENOVA EL PATROCINI DE LA NIT DE CASTELLS

REPSOL RENOVA EL PATROCINI DE LA NIT DE CASTELLS
  • Repsol patrocina per cinquè any consecutiu la Nit de Castells.
  • Durant la Nit de Castells es lliurarà el Premi Repsol de Fotografia Castellera. El premi reconeix les millors fotografies de la temporada Castellera 2017 en dues categories: la professional i la popular.

Repsol i la Revista Castells han signat un conveni de col·laboració que renova la  condició de Repsol com a patrocinador de la Nit de Castells, que celebrarà la seva dotzena edició el proper 27 de gener a Valls.

En el marc d’aquest acte, la Revista Castells ha convocat el V Premi Repsol de Fotografia Castellera, que reconeix les millors fotografies de la temporada castellera de 2017 en dues vessants, la professional i la popular. Durant la Nit, es lliuraran els premis de fotografia i la resta de distincions que anualment i amb la participació de diferents jurats, concedeix la Revista Castells.

En referència al V Premi Repsol de Fotografia Castellera, en la seva categoria professional, ha comptat amb la participació de 57 imatges de 19 fotògrafs diferents. El primer premiat rebrà 700 euros; el segon, 350 euros; el tercer, 150 euros, i el quart i el cinquè, 100 euros cadascun. El jurat està format pels presidents de les set colles que l’any passat van fer castells de gamma extra.

Pel que fa a la categoria de votació popular ha comptat amb la participació de 135 imatges, que han rebut més de 10.000 vots. La fotografia guanyadora de la categoria popular és d’Aitor Úbeda i està protagonitzada per un membre de la canalla dels Nois de la Torre. La segona imatge és de Xavi Vicente i té com a protagonista l’espectacular 3de8 que van fer els Castellers de Vilafranca dins la Sagrada Família. La tercera imatge més votada és de Nàtalia Masferrer i mostra la pinya dels Xerrics d’Olot després de la caiguda del pilar del 4de7 amb l’agulla, mentre que la quarta fotografia és d’Andrea Ramos i ensenya el rostre orgullós de la mare de l’enxaneta de la Colla Joves, cara a cara amb el seu fill. El concurs s’ha realitzat a la pàgina de Facebook de la Revista Castells durant prop d’un mes. Els guanyadors rebran: 300 euros, el més votat; 150 euros, el segon; 100 euros, el tercer, i 50 euros, el quart.

Repsol és una companyia compromesa amb el seu entorn, i vol apropar el Complex Industrial a la societat i implicar-lo en el seu dia a dia. Aquesta col·laboració entronca amb les actuacions de Repsol en l’àmbit de la cultura tradicional i popular i especialment, en el suport al món casteller. Mostra d’aquest  suport és el patrocini que fa del concurs de Castells de Tarragona o la seva col·laboració amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC).

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.