Retrobaments, el 19 de setembre

El Cementiri General de Reus acollirà el proper 19 de setembre,  a les  20.15 hores, la vuitena edició del concert en record i homenatge de les persones que ens han deixat el darrer any organitzat pels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp. La música, la dansa  i la poesia faran de nexe de trobada en un espa i tan sensible i emotiu com és el Cementiri General de Reus en la proposta poètica i musical Retrobaments, realitzada expressament per aquesta ocasió a partir d’una idea i textos d’Irene Benavent i de les músiques d’Anna Amigó (arpa) i de Marco Ecléctico Rodríguez.

Una escenificació que constarà de dues parts. En la primera es parla del record de les persones que ens deixen a través dels retrobament amb els moments que hem compartit amb elles. La segona és una peça escènica poètica que parla de l’enyorança que amb el temps es transforma en nostàlgia. Una nostàlgia que quan es comparteix en comunitat ens fa sentir sostinguts, vius i presents.

Les entrades -gratuïtes- es podran tramitar a partir del 12 de setembre a les 9.00 hores del matí a través del web l’enllaç sfreus.cat. Una entrada que caldrà presentar (en paper o a través del dispositiu mòbil) el dia del concert a la porta principal del Cementiri.

Aquesta activitat forma part de tot un seguit de propostes que es porten a terme en el marc de l’Associació de Cementiris Significatius d’Europa, de la qual el Cementiri General de Reus en forma part des de la seva constitució.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.