Reunió amb els propietaris dels locals buits als ravals Sant Pere i Robuster pel projecte Reus Espais Vius

La regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus ha convocat la primera reunió amb els propietaris dels locals comercials buits dels Ravals Robuster i Sant Pere per explicar-los el projecte Reus Espais Vius i convidar-los a formar-ne part. La trobada va comptar amb l’assistència del regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, l’equip assessor especialista en la reactivació d’espais comercials buits bbintervencions i una quinzena de propietaris dels locals comercials buits que es troben en aquests dos ravals de la ciutat. 

Carles Prats ha qualifitat com a molt positiva l’acollida que han rebut els propietaris d’aquest nou projecte, que consisteix en la revitalització comercial dels dos ravals seguint la metodologia d’Espais en Transició amb l’estratègia de reactivar els espais comercials amb negocis d’impacte positiu.

L’empresa bbintervencions va explicar la problemàtica dels espais comercials buits i les conseqüències que això comporta tant pels propietaris com pel que representa per una ciutat com Reus. També es va explicar en què consisteix la metodologia de reactivació i els passos a seguir en el cas concret de Reus, aquesta metodologia posa el focus en una estratègia creada per la zona i amb un treball conjunt amb el propietari i l’emprenedor com a protagonistes principals en la reactivació.

Totes les parts valoren el resultat de la reunió molt positivament. Els propietaris veuen en molt bons ulls l’estratègia a seguir i valoren que s’aposti pel petit comerç local. Els propietaris van mostrar interès en formar part del projecte i col·laborar.

La trobada va finalitzar amb un torn obert de paraules durant el qual els propietaris van expressar algunes inquietuds que la regidoria recollirà i tindrà en compte. S’espera que en els pròxims dies s’arribi a un acord d’adhesió al projecte per començar a treballar activament.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.