Reus acollirà el 3r Campionat de Hip Hop ‘Rock the Stage’

Els dies 20 i 21 de novembre de 2021, el Pavelló Olímpic Municipal tornarà a ser la seu del 3r Campionat de Danses Urbanes i Hip Hop Ciutat de Reus “Rock the Stage”, una competició coreogràfica que comptarà amb un jurat internacional de renom. El certamen estarà organitzat pel Consell Esportiu del Baix Camp  i l’Escola de Dansa Artis de Reus amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Reus i de Reus Esport i Lleure. També compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, el Consell Comarcal  del Baix Camp i Canal Reus TV.

Aquest campionat, va néixer l’any 2019 amb la intenció de convertir-se en un referent tant per la qualitat com per la quantitat de participants i escoles de dansa d’arreu de Catalunya i de l’estat espanyol.

En aquesta tercera edició està previst que participin un total de 350 ballarins i ballarines de totes les edats, de 33 escoles de dansa de Catalunya i de l’Estat Espanyol: Barcelona, El Vendrell, Madrid, Tarragona, Lleida, Manresa, Masquefa (Anoia), Reus, Riudellots de La Selva (La Selva – Girona), Riudoms, Salou, Sant Cugat del Vallès, Valls, Vecindario (Las Palmas), Vilanova del Camí (Anoia), Vilassar de Mar (Maresme) i Saragossa.

Per segon any consecutiu es convocarà una competició ALL STYLE el dissabte a la tarda al mateix Pavelló Olímpic Municipal de Reus i al voltant d’uns 80 ballarins i ballarines de les 3 categories convocades (Kids, Junior i Adults) hi prendran part.

Al Campionat coreogràfic de diumenge, durant tot el dia, està previst que hi participin un total de 60 grups que es repartiran en les 11 categories durant les sessions de matí i tarda.

Per segon any, el Campionat Rock The Stage col·laborarà amb l’Associació ACNEFI.  http://www.acnefi.org/ i per primer any també ho farà amb la Asociación ENACH http://www.enach.org/

Es recolliran les donacions de totes les persones que assisteixin al Campionat i es lliuraran íntegrament a les dues associacions. Les donacions consistiran en la venda d’entrades per assistir a les competicions:

  • DISSABTE TARDA: 5,00 €
  • DIUMENGE MATÍ: 5,00 €
  • DIUMENGE TARDA: 5,00 €
  • TOT EL CAMPIONAT: 12,00 €

Els donatius, que permetran veure aquest Campionat, s’hauran d’efectuar a la plataforma www.entradium.com.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.