Reus CCC acomiada l’any amb el musical familiar “Ningú és un zombi”

La Capital de la Cultura Catalana Reus 2017 celebra la culminació d’un intens any d’activitats culturals el dia 28 de desembre (18:00 h) amb l’estrena del musical familiar “Ningú és un zombi”, basat en un text i dramatúrgia de l’escriptor reusenc Jordi Folck. Les invitacions per assistir a aquest espectacle estaran disponibles per al conjunt de la ciutadania a partir d’aquest dimecres 20 de desembre a diferents punts: el Gaudí Centre, el Teatre Bartrina i el Parc de Nadal.

ningu_es_un_zombi_reus_2017_Els responsables del projecte i la regidora de Cultura, Montserrat Caelles, han presentat aquest dimecres al Teatre Bartrina l’espectacle que es podrà veure en primícia aquest dijous. L’autor de la novel·la i de la seva adaptació al teatre, Jordi Folck, ha destacat la tasca de l’equip artístic que farà possible la posada en escena de “Ningú és un zombi” al qual ha agraït la seva dedicació i professionalitat. Per la seva banda, el director del muntatge, Joan Rigat, ha posat en relleu el contingut de la història que s’amaga en el text, en què s’acaben tractant molts aspectes de les relacions entre les persones com ara l’amistat, el desconeixement de l’altre, la diferència i l’assetjament. La productora de l’espectacle, Mariona Ginés, ha explicat que la voluntat de l’equip és aconseguir fer arribar aquest musi cal al màxim de teatres i també centres escolars del país, atès que l’obra pot ser molt útil per fer pedagogia a l’entorn de l’assetjament entre els joves.

“Ningú és un zombi” ha estat una adaptació de la novel·la creada per Jordi Folck i ara es presenta en format de musical, en què hi ha nou temes musicals creats per Guillem Galofré i Havard Enstad.

Invitacions disponibles
Les persones interessades a gaudir de “Ningú és un zombi” poden recollir les entrades en els horaris següents: Gaudí Centre (de dilluns a dissabte de 10:00 a 18:30 h i diumenge de 10:00 a 13:30 h), Parc de Nadal de Reus (a les taquilles en horari d’obertura del parc els dies 27 i 28 de desembre fins unes hores abans de l’espectacle) i al Teatre Bartrina (els dies 20, 21 i 22 de desembre en horari de taquilla, és a dir de 18:00 a 20:00 h). La disponibilitat d’entrades està sotmesa al límit d’aforament del teatre.

“Ningú és un zombi” és un al·legat necessari contra la intolerància, les diferències de raça, classes socials o idees en temps d’agermanament, de globalització on, forçosament, han de quedat abolides totes les fronteres. És també una reflexió sobre com les deficiències psíquiques i físiques esdevenen, sovint, murs infranquejables que cal derruir.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.