Reus engega la campanya comercial de tardor «Desitja’m. Compra’m a Reus!»

L’Agència Reus Promoció inicia una nova campanya comercial de tardor, amb el lema «Desitja’m. Compra’m a Reus!» pensada amb l’objectiu de fomentar les compres a Reus i contribuir al posicionament de la ciutat com la millor experiència de compra entre el públic de proximitat, essent Reus l’escenari ideal per anar de compres, passejar, gaudir de l’oferta cultural, menjar o fer un vermut, entre altres. Aquest serà el quart any consecutiu que s’organitza una campanya comercial en aquesta època de l’any i començarà la primera setmana d’octubre fins a final de novembre.

La campanya vol generar el desig de compra per motivar l’adquisició del producte als establiments de la ciutat, en el mateix moment que hom té el desig té l’oportunitat de compra en qualsevol comerç de Reus.

Amb aquesta nova campanya, que se suma a les ja existents i que giren al voltant de la marca «Visit Reus» es vol situar Reus al mapa com una ciutat capdavantera en el comerç, i alhora interpel·lar al consumidor local i del territori de manera atractiva, divertida i moderna per recordar-los que tot allò que desitgin i vulguin comprar ho trobaran a la capital del Baix Camp.

«Desitja’m. Compra’m a Reus!» és una campanya de comunicació que s’adreça directament a les persones i per aconseguir-ho s’han pensat aquests verbs curts i en format imperatiu per remarcar més un missatge directe i concís, que genera un impacte en el consumidor i creen una necessitat.

Per a la campanya s’utilitzaran colors que aniran en consonància amb la temporada de tardor, així com altres aspectes visuals que ho recordin. Es fabricaran diversos aplicatius per aconseguir que sigui una campanya de carrer i propera al ciutadà, amb publicitat als autobusos, als Opis de carrer i, evidentment, a les xarxes socials.

Un dels grans moments del llançament de la campanya tindrà lloc en el marc de la Fira ExproReus, que es durà a terme a la ciutat del 10 al 14 d’octubre. L’Agència Reus Promoció tindrà un estand promocional a la fira amb la imatge de la nova campanya de Tardor.
La campanya es reforçarà amb una bossa de marxandatge que es repartirà entre els assistents a l’ExproReus.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.