Reus imatge del proper cupó de l’ONCE

Reus és la imatge del cupó de l’ONCE del sorteig del pròxim diumenge 6 de març. En total, seran 5,5 milions els cupons il·lustrats amb una fotografia de la plaça del Mercadal de la periodista i fotògrafa reusenca Laia Solanellas. L’alcalde de Reus, Carles Pellicer; la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles; el delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, Enric Botí; i la directora de l’ONCE a Reus, Arantxa Vallespí, han presentat el cupó, el qual des de l’Ajuntament de Reus s’ha valorat com una acció important de promoció i de projecció de la ciutat.

Aquest cupó pertany a la sèrie Gentilicis, amb la qual l’ONCE recorda els diumenges el nom dels habitants de diverses poblacions. A Catalunya, a més de Reus, han format part d’aquesta col·lecció els gentilicis de Manresa, Cervera i Olot.

L’ONCE posa a l’abast de la ciutadania una oferta de joc responsable, segur i social que permet a l’organització desenvolupar una tasca social i solidària important, ja que tots els ingressos es destinen a millorar la qualitat de vida de les persones cegues o amb una altra discapacitat.

El Sueldazo del Cap de Setmana de l’ONCE ofereix, tots els dissabtes i diumenges, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros al comptat, més 5.000 euros al mes durant vint anys consecutius a un sol cupó del nombre i sèrie premiats en la primera extracció. A més, premis de 2.000 euros al mes durant deu anys consecutius, als quatre cupons dels nombres i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la segona a la cinquena; 54 premis de 20.000 euros a les cinc xifres del número premiat a la primera extracció, i premis de 400, 200, 30, quatre i dos euros.

L’Ajuntament de Reus i l’ONCE col·laboren en l’àmbit de la millora de l’atenció a les persones amb discapacitat des de fa anys.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.