Reus impulsa una campanya de promoció nacional del Vermut de Reus

Els xefs Sergio i Javier Torres, juntament amb el Pep Moreno, cuiner del restaurant «Deliranto» i el Ferran Cerro, cuiner reusenc del restaurant «Ferran Cerro», seran els ambaixadors de la marca «Vermut de Reus» durant un any, en una campanya mediàtica d’abast nacional que té com a objectiu principal posar en valor aquest producte gastronòmic estretament vinculat a Reus i contribuir a la promoció de la imatge de la ciutat.

Aquesta acció s’emmarca dins les accions que es venen realitzant des de l’Agència Reus Promoció per a la promoció del Vermut de Reus, una marca que identifica i projecta la imatge de la ciutat i que s’afegeix als seus principals recursos d’atracció turística.

Com a primera part d’aquesta acció de promoció del «Vermut de Reus», els 4 cuiners participen conjuntament en la gravació d’un espot publicitari en què, seguint el fil conductor dels ingredients principals del vermut i el seu procés d’elaboració, es mostren alguns dels espais patrimonials més emblemàtics de la ciutat i es fa referència a alguns dels artistes més vinculats a Reus. La Casa Navàs, el Gaudí Centre, el Teatre Fortuny, l’antiga fàbrica dels Vermuts Rofes, el pavelló dels distingits de l’Institut Pere Mata i la plaça de les Peixateries Velles seran els espais de la ciutat on interactuaran els protagonistes d’aquest vídeo publicitari.

Aquest espot serà l’element més important d’aquesta acció de comunicació, però no l’únic, ja que més endavant està prevista la gravació de 3 showcookings en què aquests 4 professionals de la restauració prepararan a les cuines dels seus restaurants una recepta especialment creada per l’ocasió, en el que el «Vermut de Reus» serà part integrant de l’elaboració, donant visibilitat als 8 vermuts que en formen part: Miró, Yzaguirre, Iris, Rofes, Cori, Olave, Fot-li i Or del Camp.

Els ambaixadors de la marca «Vermut de Reus»
Els 4 xefs ambaixadors de la marca, liderats pels Germans Torres, realitzaran diferents col·laboracions per a la promoció exterior de la marca «Vermut de Reus» i li donaran visibilitat com a producte gastronòmic de qualitat posant en valor les seves possiblitats culinàries.

Sergio i Javier Torres s’han format en algunes de les millores cuines del món. L’any 2002 van decidir unir el seu geni gastronòmic en un mateix projecte i el 2008 obren el seu restaurant «Dos Cielos», aconseguint la seva primera estrella Michelin al 2010. La seva activitat en el món de la cuina s’ha diversiticat en els últims anys col·laborant en diferents projectes gastronòmics. Els germans tenen un estil personal i darrere de cada recepta hi ha un important procés de reflexió, tècnica i investigació, amb un gran respecte per la cuina tradicional i al mateix temps, amb tendències d’avantguarda.

El xef Pep Moreno, és el xef dels restaurants «Deliranto» i «Cook and Travel» de Salou. El «Deliranto» va ser ser reconegut l’any 2020 amb una estrella de la Guia Michelin. Ell mateix defineix la seva seva proposta culinària com a «contemporània amb tocs d’autor» i al «Deliranto» ofereix una proposta original que fusiona l’art culinari amb la creació artística.  

Finalment, el cuiner reusenc Ferran Cerro, propietari i cuiner del restaurant Ferran Cerro que ha estat escollit recentment per la revista «Cuina» com un dels 20 xefs de la cuina catalana que ve. Instal·lat a la seva ciutat des de 2017, en que obre el restaurant que porta el seu nom, i després d’haver treballat en algunes de les cuines més reconegudes de l’estat (Celler de Can Roca, Arzak, Carme Ruscalleda, Sergi Arola i Nandu Jubany, entre d’altres), l’any 2020 el seu nou establiment va ser reconegut amb el seu primer Sol de la Guia Repsol i aquest any ha merescut una menció a la Guia Michelin per la qualitat de la seva proposta culinària.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.