Reus incorpora el genial arquitecte a la marca de ciutat i presenta GaudíReus

La regidoria de Promoció de Ciutat fa un nou pas endavant a la marca turística “Reus. Ciutat amb geni” incorporant el cognom del reconegut arquitecte Antoni Gaudí a la pròpia marca i presenta GaudíReus. Aprofitant que en les properes setmanes la capital del Baix Camp acollirà l’esdeveniment esportiu de referència World Padel Tour,  la marca de promoció de ciutat evoluciona propiciant amb més força la identificació d’Antoni Gaudí i Reus i empatitzant alhora amb un públic més dinàmic i, en aquest cas, avesat a la pràctica esportiva.

Montserrat Caelles, regidora de Promoció de Ciutat, ha explicat que “ El restyling de la marca – amb renovats logo, colors, tipografia, …- manté els principis i objectius de la campanya  general “Reus. Una ciutat amb geni” amb un nou valor afegit. GaudirReus ens permet incidir amb més força en el segment més dinàmic del nostre públic objectiu i vincular directament i de forma visual el cognom del genial arquitecte Antoni Gaudí amb el nom de la nostra ciutat inferint-li alhora els valors positius del dinamisme i l’energia”.

Aquest nou GaudíReus s’inclou en el context de les diferents propostes que la ciutat ha aportat als fons Next Generation, que inclouen el projecte de renovació del Gaudí Centre, l’espai principal d’entrada i d’acollida dels turistes a Reus. Encaixa també en els eixos estratègics de planificació de ciutat «Reus Horitzó 32», uns eixos estratègics que, segons es desprèn de la diagnosi, defineixen Reus com una ciutat amable i per gaudir-la.

Evolució de la marca
Des de l’Agència Reus Promoció s’ha desenvolupat la segona fase de la marca GaudíReus a partir de seguir considerant, en primer lloc, Antoni Gaudí com un actiu transversal que representa la identitat de Reus. La ciutat que va veure néixer i créixer l’arquitecte convida a tornar a l’origen de Gaudí, associant valors i èxits de manera bidireccional.

En segon lloc, juga amb el verb gaudir i la R que s’identifica i es relaciona amb Reus. Segons ha explicat Montserrat Caelles, “convidem a gaudir del Modernisme, del vermut, de l’art, del comerç, de la cultura, de la tradició, de passejar o de la gastronomia, per exemple, propostes que inclouen la lletra R i, per tant, que  s’identifiquem amb les propostes que ofereix Reus”.

Les primeres aplicacions d’aquesta nova fase de la marca es podran veure en els elements promocionals preparats amb motiu del World Padel Tour.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.