Reus Mobilitat i Serveis imprimeix viseres de protecció per al personal sanitari en col·laboració amb el moviment CoronavirusMakers

L’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis està col·laborant amb el moviment CoronavirusMakers (www.coronavirusmakers.org), que s’ha organitzat a nivell global per col·laborar en l’abastiment d’elements de protecció per al personal sanitari, els cossos de seguretat i treballadors dels serveis essencials.

L’equip de manteniment de Reus Mobilitat i Serveis disposa de 2 impressores 3D amb les que fabrica peces de recanvi per a equipaments tant diferents com parquímetres, equips de recàrrega de vehicles elèctrics, etc. Amb aquesta tecnologia, els tècnics de l’empresa municipal han pogut reparat algun equip antic que ja no disposa de recanvis al mercat.

Des de pricipis d’aquesta setmana aquestes dues impressores estan treballant per fabricar elements que componen les viseres de protecció i ja se n’han imprès 35.

La presidenta de Reus Mobilitat i Serveis, Marina Berasategui afirma que “en moments d’emergència com l’actual, hem d’activar tots els recursos disponibles per fer front a la pandèmia; i l’aposta tecnològica de l’empresa municipal ens posa a l’abast instruments innovadors per aportar solucions noves i imaginatives, i sobertot útils, seguint en sempre les indicacions del departament de Salut.”

A la demarcació de Tarragona, el moviment és visible a través de l’etiqueta #3DActivistesTGN sota la coordinació de Pere Vidal (https://twitter.com/PerePipirimosca). Tothom que col.labora ho fa de manera altruïsta i els voluntaris s’han organitzat en diverses tasques com ara la impressió 3D de viseres, la logística d’abastiment de material, la composició dels elements que composen la visera, i el repartiment als centres que n’hagin sol.licitat.

A través dels canals de Telegram (https://t.me/Difusio3DActivistesTGN) habilitats per a fer difusió de la iniciciativa i també s’està preparant una web que està operativa ben aviat ( https://3dactivistes.org/). També es pot fer seguiment a Twitter i Instagram https://twitter.com/3dactivistes

A la demarcació de Tarragona, a data 25 de març, ja s’havien confeccionat més de 1.800 viseres.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.