Reus participa a la Jornada ‘L’aprenentatge no fa vacances!’ – Municipis per un #EstiuEnriquit

Reus ha participat aquest matí a la jornada “L’aprenentatge no fa vacances!” – Municipis per un #EstiuEnriquit mitjançant una intervenció del regidor d’Educació, Daniel Recasnes, que ha parlat en l’apartat de casos inspiradors envers un #EstiuEnriquit liderat des dels municipis. La jornada s’ha realitzat des del Palau Robert de Barcelona i els assistents han pogut seguir les intervencions en línia. En primer lloc s’ha presentat la iniciativa #EstiuEnriquit i després s’han presentat els casos inspiradors, liderats per la capital del Baix Camp, i també Castellar del Vallès i Barcelona.

El regidor Recasens ha fet una pinzellada de la ciutat de Reus, de com és l’oferta estiuenca els darrers anys i quina és la proposta d’estiu que es treballa per a enguany. A més, ha valorat els reptes assolits i els objectius de futur. La proposta es basa en tres eixos: connexió (coordinació i col·laboració entre agents educatius del municipi), equitatiu (garantint que tothom pugui gaudir de les activitats d’estiu) i educatiu (que les experiències d’estiu siguin enriquidores i vibrants). 

Des de l’Ajuntament de Reus s’ha creat un grup motor per promoure una oferta d’activitats en temps no lectiu en clau d’Educació 360, que treballarà durant tot l’any i que comença a tenir visibilitat a partir de la programació d’aquest estiu 2021. La voluntat és ofertar una programació conjunta, articulada, més coordinada i connectada, amb una comunicació estratègica i tret de sortida conjunt amb la marca Reus Estiu Enriquit i una única plataforma d’inscripció compartida. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.