Reus posa en marxa la campanya turística de tardor i es promou com a destinació d’escapades de cap de setmana

L’Agència Reus Promoció posa en marxa aquesta setmana la campanya de tardor «Reus. Una escapada genial», una acció de promoció turística de ciutat dirigida principalment al mercat català i que té com a objectius principals donar a conèixer els principals recursos turístics de la ciutat (Modernisme, Gaudí, Compres, Vermut i oferta gastronòmica), allargar l’estada dels visitants afavorint la pernoctació als hotels de Reus i posicionar Reus com a destinació d’escapades de cap de setmana.

La millora de la situació generada per la Covid-19 i l’aixecament de la majoria de les restriccions permeten presentar una campanya orientada a un públic que aprofita els caps de setmana per sortir i gaudir de les propostes turístiques relacionades amb el turisme cultural, la gastronomia i les compres, principalment.

L’activitat cultural, les compres, les propostes i esdeveniments gastronòmics que es realitzen a la ciutat durant la temporada de tardor, fan de la ciutat una destinació ideal per una escapada de cap de setmana.

La campanya utilitza l’eslogan «Reus. Una escapada genial» amb l’objectiu de donar continuïtat i consolidar la nova marca turística de ciutat «Reus ciutat amb geni» i la imatge que es va presentar abans de l’estiu i que té com a objectiu presencial posicionar Reus com a destinació ideal d’escapades.

La proposta d’escapades genials de tardor organitzada per Reus Promoció inclou una nit d’hotel a la ciutat en cap de setmana en règim de allotjament i esmorzar i un paquet d’experiències especialment pensat per als visitants:

– 2 visites guiades: Casa Navàs i Ruta del Vermut

– «Polsera Visit Reus»  que dóna accés a 5 indrets emblemàtics del patrimoni cultural de la ciutat: Gaudí Centre, Museu d’Art i Història, Museu d’Arqueologia, Campanar de la Prioral i Institut Pere Mata

– Productes gastronòmics vinculats a la ciutat: vermut de Reus, avellana DOP Reus i oli DOP Siurana

La iniciativa compta una vegada més amb la participació de l’Hotel NH Ciutat de Reus, Hotel Breas, Hotel Centre Reus i Hotel Reus Park, que lliuraran als clients que realitzin les escapades els paquets d’experiències que els donarà accés a les visites guiades i al patrimoni més emblemàtic de la ciutat, així com a la degustació de productes de km 0.

Per a més informació sobre el contingut de les escapades podeu consultar www.reusunaescapadagenial.cat

Sorteig d’estades i de paquets d’experiències a Reus
Després de l’èxit asolit durant la passada campanya d’estiu, es torna a realitzar el sorteig d’estades i experiències turístiques a la ciutat, amb l’objectiu de donar més visibilitat al producte d’escapades a Reus.

En aquesta ocació s’ha s’ha incrementat el nombre total de premis respecte al sorteig d’estiu i es sortejaran un total de 50 escapades genials per a dues persones amb estada a diferents hotels de Reus en règim d’allotjament i esmorzar i 230 paquets d’experiències genials. Es podrà participar al sorteig des del proper dissabte 23 d’octubre i fins al dia 1 de novembre a les 23:59 h. El sorteig dels premis es realitzarà el dimecres 3 de novembre.

La participació al sorteig es podrà fer entrant a la pàgina www.reusunaescapadagenial.cat, que informa del contingut de les activitats a realitzar i dirigirà directament a la plataforma on s’haurà de fer el registre per partipar al sorteig d’escapades i paquets d’experiències. Els premiats podran gaudir de les experiències i les estades genials a partir del cap de setmana del 13 i 14 de novembre.

Campanya publicitària
Per la promoció de les escapades genials a Reus es posa en marxa una campanya publicitària dirigida principalment a mercat català que començarà el proper 21 d’octubre i que es podrà veure durant el mes d’octubre i de novembre principalment a xarxes socials, mitjans digitals i ràdio. La campanya també inclou la difusió de l’espot a TV3.

Com a part de la campanya publicitària, durant el mes de desembre alguns mitjans de comunicació també es sortejaran algunes escapades i paquets d’experiències genials a Reus, tornant a incidir en la  promoció de les «escapades genials» a Reus

Reus Promoció organitza activitats de la campanya de tardor

Amb l’objectiu de complementar l’oferta turística de cap de setmana i ampliar la seva oferta, l’Agència amplia el seu programa d’activitats a realitzar els divendres, dissabtes i diumenges dirigides a diferents públics.

– Gaudí Centre. Es posa en marxa un extens programa de visites guiades, tallers, escape room dirigides a diferents públics: familiar, joves… ampliant l’oferta d’activitats a realitzar a la ciutat. Totes les activitats giren al voltant de la figura d’Antoni Gaudí i s’ha apostat per introduir els tallers per a públic general per acostar les tècniques i recursos de l’arquitectura de Gaudí a un ventall més ampli de visitants.

1- Taller de ceràmica: Decora la teva rajola fent servir la trepa. T’animes?

2. Convertim-nos en ebenistes per una estona. Som-hi!!!!!!

3- Visita familiar i taller  acompanyats d’un educador.  Observem, escoltem i toquem en família.

4. Visita guiada. Antoni Gaudí. Del Geni a la persona.  Adreçada a públic general.

5. Visita guiada. Descobrim l’Antoni. Del Geni a la persona. Adreçada a public familiar.

6. Escape Room. L’enigma de Takeshi Nazo

Totes aquestes activitats es podran comprar a la web www.tickets.reusturisme.cat i es podran començar a realitzar a partir del cap de setmana del 23 d’octubre.

– Estació Enològica. Es reinicia la degustació de vermut de Reus pels visitants de l’espai de la «Casa del Vermut i del Vi», que es va deixar de realitzar a causa de la pandèmia, i que permetran realitzar un tast de vermut de Reus, avellana i pli DOP Siurana (3€)

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.